Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maldini i-a numit pe cei mai puternici adversari pe care i-a avut! Singurul care e încă în activitate

Bianca Dumitru

Publicat 11/04/2023 la 08:13 GMT+3

Paolo Maldini a fost întrebat la începutul acestei săptămâni despre cine sunt cei mai puternici 3 adversari pe care i-a avut de-a lungul carierei, iar italianului l-a trecut pe lista sa, printre alții, pe Lionel Messi.

Ronaldo, Cannavaro, Maldini

Credit imagine: Eurosport

Paolo Maldini, unul dintre cei mai buni fundași din toate timpurile, a fost provocat la începutul acestei săptămâni de jurnaliștii de la DAZN să-i numească pe cei mai buni fotbaliști cu care s-a duelat de-a lungul carierei.
Italianul în vârstă de 54 de ani i-a pus pe lista sa pe Ronaldo Nazario și Diego Maradona, cu care s-a confruntat în partide din Serie A, pe când aceștia jucau la Inter, respectiv Napoli.
Al treilea fotbalist numit de Maldini este Lionel Messi, pe care italianul nu l-a înfruntat, însă, niciodată. Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în Champions League, în sezonul 2005/06, dar argentinianul era accidentat și a ratat semifinalele competiției.
"Cei mai buni trei jucători pe care i-am văzut în cariera mea au fost Ronaldo Nazario, Diego Maradona și Leo Messi", a declarat Paolo Maldini, citat de ESPN.
Citește și:

Paolo Maldini, în top 10 cei mai buni fotbaliști din secolul 21

În ultimele zile, ChatGPT a făcut câteva analize asupra fotbalului, desemnând cei mai buni antrenori din istorie, cei mai buni jucători din secolul 21, cele mai tari rivalități, dar și cel mai puternic 11 din toate timpurile.
Paolo Maldini a fost inclus de chatbot-ul bazat pe inteligență artificială și învățare automată în topul celor mai buni 10 jucători de fotbal din secolul 21, al cărui lider este Lionel Messi. Argentinianul este urmat pe podium de Cristiano Ronaldo și Andres Iniesta, iar Maldini se află pe locul 10.
În plus, italianul a fost selectat și în cea mai bună echipă din istorie, făcând parte dintr-o linie puternică de apărare, alături de Franz Beckenbauer, Bobby Moore și Cafu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo