Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maurizio Sarri, despre diferențele dintre el și Mourinho: "Eu am crescut printre amatori"

Alex Masgras

Actualizat 05/08/2022 la 21:10 GMT+3

Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, a vorbit în presa din Italia despre diferențele dintre el și Jose Mourinho, antrenorul rivalei din oraș, AS Roma.

Maurizio Sarri, José Mourinho, Lazio-Roma, Serie A 2021-22, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Maurizio Sarri a vorbit despre diferențele dintre el și Jose Mourinho, înaintea debutului noului sezon din Serie A. Antrenorul lui Lazio a fost destul de clar atunci când a spus că nu are prea multe lucruri în comun cu omologul său de pe banca rivalilor de la AS Roma:
"Îmi place Mourinho. Diferența e făcută de momentul în care am început, diferențele originilor noastre. Eu am crescut printre amatori, printre oameni de alt nivel. Pentru a câștiga, eu a trebuit să vin cu soluții care să compenseze limitele indivizilor pe care îi aveam la dispoziție.
Mourinho a început la Barcelona și a investit în calitatea jucătorilor. Astea este marea diferență între a lucra la Stia și la Barcelona", a spus Sarri pentru Corriere dello Sport, citat de Daily Mail.
Citește și:

Lazio a terminat peste AS Roma sezonul trecut din Serie A

Sezonul trecut, Lazio, echipa antrenată de Maurizio Sarri, a încheiat pe locul 5, la un punct deasupra rivalilor din oraș, AS Roma. Cu toate acestea, echipa lui Jose Mourinho a reușit să se impună în prima ediție din UEFA Europa Conference League, după finala de la Tirana, câștigată cu 1-0 în fața celor de la Feyenoord.
Maurizio Sarri și Jose Mourinho au antrenat amândoi la Chelsea. Dacă portughezul a câștigat trei titluri în două mandate cu echipa de pe Stamford Bridge, tehnicianul italian a cucerit alături de Chelsea trofeul Europa League în sezonul 2018/19.
Jose Mourinho, centre left, received an apology from Chelsea manager Maurizio Sarri (Adam Davy/PA)
Spre deosebire de Anglia, Franța sau Germania, campionatul în Italia va începe abia weekend-ul viitor, astfel încât Lazio va avea ocazia să mai dispute o partidă amicală, înaintea noului sezon. Echipa lui Sarri va juca mâine seară contra celor de la Valladolid, urmând să își facă debutul în noul sezon din Serie A pe 14 august, pe teren propriu, contra celor de la Bologna.
De partea cealaltă, AS Roma va mai juca duminică seară un amical cu Șahtior Donetsk, după care va debuta în noul sezon din Serie A tot pe 14 august, pe terenul celor de la Salernitana.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo