Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho își distruge un jucător: "Ne-a trădat! I-am zis să plece de la Roma"

Cristian Mihală

Actualizat 10/11/2022 la 14:50 GMT+2

Jose Mourinho s-a dezlănțuit după egalul Romei de pe terenul lui Sassuolo, scor 1-1. "Specialul" a dezvăluit că i-a transmis unui jucător după meci, în vestiar, că e liber să își caute altă echipă.

Mourinho dà indicazioni ai suoi durante Sassuolo-Roma - Serie A 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Roma părea să aibă un start foarte bun de sezon, dar odată cu înfrângerea cu Napoli, de la finalul lui octombrie, lucrurile au luat o altă turnură. În weekend, formația lui Mourinho a pierdut "Derby della Capitale", cu Lazio, astfel că presiunea a devenit apăsătoare.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Aseară, cu Sassuolo, Roma a făcut un meci mai bun și se părea că golul marcat de Tammy Abraham va fi suficient pentru cele 3 puncte. Pinamonti a egalat, însă, în minutul 85, iar tehnicianul portughez și-a ieșit din fire.

Mourinho, dezlănțuit la adresa unui jucător de la AS Roma

După partidă, acesta a găsit vinovatul pentru ultimele rezultate printre fotbaliștii din lot. Necaracteristic, Mourinho l-a pus la zid pe unul dintre jucători - fără a-l numi, totuși -, menționând că i-a transmis deja că nu va mai face parte din lotul Romei, din ianuarie, odată cu deschiderea ferestrei de mercato.
"Roma a jucat bine. Am avut după două meciuri dure și ne-am dorit să câștigăm. Îmi pare rău pentru că efortul unei echipe - pentru că am jucat ca o echipă - a fost trădat de un jucător cu atitudine neprofesionistă. Nu merg aproape niciodată la vestiar după meci, dar astăzi am intrat să vorbesc cu el și să îi spun să părăsească clubul. Din ianuarie, nu va mai juca pentru noi", a dezvăluit Mourinho, după partida cu Sassuolo.
Celik, Shomurodov sau Zalewski au fost primii schimbați de Mourinho cu Sassuolo, dar e improbabil ca fotbalistul considerat vinovat să fie printre ei. Asta pentru că golul a fost primit pe final de partidă, deci se presupune că acel jucător era încă pe teren.
Cu acest egal, Roma a coborât pe locul 6, dar foarte probabil va fi depășită și de Juventus, care are doar un punct în spate și joacă azi la Verona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo