Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, criticat de Fabio Cannavaro pentru comportamentul său superficial

Andrei Nicolae

Publicat 20/08/2022 la 12:37 GMT+3

Paul Pogba s-a întors în această vară la Juventus, după șase ani petrecuți la Manchester United, însă ratează startul de sezon din cauza unei accidentări la genunchi. Mutarea francezului în Serie A nu l-a entuziasmat pe Fabio Cannavaro, fostul Balon de Aur fiind sceptic cu privire la devotamentul mijlocașului de 29 de ani.

Paul Pogba durante l'amichevole Juventus-Chelsea - pre stagione 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Campionul mondial din 2018 s-a întors la echipă alături de care a jucat între 2012 și 2016. Pogba a explodat în tricoul lui Juventus în acea perioadă în care a adunat 34 de goluri și 39 de pase decisive în 177 de apariții.
Francezul a fost un om de bază în echipa bianconerilor care a cucerit patru titluri de campioană și a fost finalistă UEFA Champions League în 2015. Mijlocașul speră să revină la forma din trecut, după ce s-a întors în Serie A la clubul din Torino.
Pogba a înregistrat un regres în cariera sa în perioada la Manchester United. Francezul nu a reușit să se adapteze pe Old Trafford și nu a putut să își arate valoarea maximă, deși la echipa națională s-a făcut întotdeauna remarcat.
Citește și:

Cannavaro:"A venit în vacanță"

Fabio Cannavaro, o legendă a fotbalului mondial, nu s-a arătat foarte încântat de mutarea lui Pogba înapoi la Juventus, fiind îngrijorat cu privire la comportamentul mijlocașului. Francezul a demonstrat în perioada sa la Manchester United că poate avea o atitudine superficială și că îi pasă mai mult de aspectul său, decât de jocul pe care îl prestează.
"Ca jucător, Paul Pogba m-a încântat foarte mult. Dar în perioada recentă de la Manchester United a fost de nerecunoscut. Tratându-și în exces părul și aspectul mă face să mă gândesc că se gândește că a venit în vacanță.
Iar când un fotbalist crede asta, atunci nu poate concura în top, la sută la sută. Dar sunt convins că vrea revanșa în a doua sa viață în Italia", a declarat Balonul de Aur din 2006, citat de Daily Mail.
Juventus dă piept cu Sampdoria în a doua etapă din Serie A, pe Stadio Luigi Ferraris, luni de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo