Paul Pogba s-a întors în această vară la Juventus, echipă pentru care a evoluat în perioada 2012-2016. Transferat pe Old Trafford pentru 100 de milioane de euro, francezul s-a întors acum gratis în Piemont.
Dar premisele nu sunt nici pe departe favorabile, jucătorul din Hexagon accidentându-se destul de grav încă de la primul amical (2-0 cu Chivas Guadalajara, la finalul săptămânii).
Juventus a confirmat problemele și așteaptă acum cu sufletul la gură să afle dacă mijlocașul de 29 de ani va avea sau nu nevoie de operație, după ce meniscul a fost afectat.
Serie A
Serie A revine cu nopțile ei magice
IERI LA 08:03
"După ce a acuzat dureri la genunchiul drept, Paul Pogba a fost suspus la câteva teste care au arătat o leziune la meniscul lateral. În următoarele ore, el va merge la un specialist ortoped pentru a se stabili exact natura accidentării și ce trebuie făcut", a anunțat Juve.
Pogba nu va merge la Dallas, pentru următoarele amicale ale lui Juventus, din turneul din SUA și va rata mai mult ca sigur startul de sezon.
Mijlocașul francez a fost cu adevărat blestemat în ultimele sezoane, când accidentările s-au succedat cu repeziciune. Stagiunea trecută a jucat în doar 20 de meciuri în Premier League, pentru United, deși începuse fulminant, cu 7 pase decisive în 8 meciuri. Numărul de partide din sezonul 2021-2022 a reprezentat o îmbunătățire, totuși, față de stagiunea 2019-2020, când accidentările i-au permis să bifeze doar 16 partide pentru "diavoli".

Paul Pogba, despre motivele pentru care nu a reușit la Manchester United

Revenit la Juventus, Pogba știe de ce nu a reușit mai multe lucruri la Manchester United. Francezul a dat vina pe accidentările suferite pe Old Trafford, dar și pe schimbările de antrenor de la echipă.
"Când joci pentru o echipă și schimbi antrenorul în fiecare sezon este dificil. Este adevărat că am fost și accidentat. A fost câte puțin din toate: antrenori, echipă, schimbarea rolului, toate aceste lucruri m-au blocat puțin.
Acum este vorba despre alt Paul, alt Pogba. Sper că nu voi mai avea accidentări, că mă voi simți mai bine și că mă voi descurca mai bine decât în sezoanele trecute", a spus Pogba, după ce a semnat cu Juve, potrivit Daily Mail.
În vârstă de 29 de ani, Pogba a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu Juventus.
Serie A
Juventus, călcată în picioare de Atletico Madrid. Morata a reușit o triplă
08/08/2022 LA 05:37
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56