Radu Drăgușin este jucătorul lui Juventus din 2018, când a fost transferat pentru 2,1 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, fundașul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, urmând ca în această vară să revină la Torino.
Drăgușin ar putea pleca din nou de la Juventus în următoarea perioadă, fiind dorit, printre altele, la Genoa, echipă care a retrogradat la finalul stagiunii trecute în Serie B.
Chiar dacă a ezitat inițial să facă pasul spre o formație din eșalonul secund, românul ar fi fost convins că un împrumut la Genoa nu poate fi atât de rău.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au anunțat că fotbalistul și-ar fi dat acordul pentru mutare. Un rol extrem de important în decizia lui Drăgușin a avut Giorgio Chiellini.
Fostul căpitan al lui Juventus i-ar fi spus românului că un transfer în Serie B nu reprezintă un pas în spate pentru că el are capacitatea de a ajunge în top în orice situație.
"Ești puternic, nu-ți fie frică, vei ajunge în top indiferent de unde alegi să mergi", a fost mesajul lui Giorgio Chiellini pentru Radu Drăgușin, conform jurnaliștilor italieni.
Citește și:

RADU DRĂGUȘIN A AVUT MAI MULTE OFERTE ÎN ACEASTĂ VARĂ

La jumătatea lunii iunie, agentul fundașului a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu un club din campionatul Angliei. Florin Manea a spus că are și oferte din Bundesliga pentru Radu Drăgușin, o decizie urmând a fi luată în scurt timp.
"Avem contacte avansate cu un club din Premier League pentru Radu. În plus, sunt în derulare niște discuții și din Bundesliga. Zilele următoare vom vedea ce soluție alegem", a spus Florin Manea.
Ulterior, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că românul este dorit și de Parma, club din Serie B la care mai sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă și care ar fi fost interesat să-l împrumute pe Radu Drăgușin.
Impresarul fundașului a vorbit la începutul lunii mai despre viitorul fotbalistului, explicând faptul că, cel mai probabil, torinezii vor alege să-l mai împrumute un sezon, dar că aceștia nu vor să-l vândă, cel puțin nu pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.
Serie A
Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Genoa! Cât vor încasa torinezii în schimbul românului
14/07/2022 LA 12:27
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39