Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Război total între Mourinho și Cassano. Portughezul a trecut la amenințări

Ion Alexandru

Publicat 09/04/2023 la 10:21 GMT+3

Fostul jucător de la Real, Inter și Roma, Antonio Cassano l-a atacat joi pe Mourinho și a declanșat un răspuns dur din partea antrenorului Romei.

José Mourinho durante Torino-Roma

Credit imagine: Getty Images

Antonio Cassano a fost invitat într-o emisiune moderată de fostul său coleg Bobo Vieri. Italianul a fost provocat să-l comenteze informația conform căreia Mourinho este pe lista lui Florentino POerez pentru o revenire la Real Madrud, iar răspunsul a declanșat un scandal.
„Mourinho este cinema, nu știu cum de mai obține rezultate. A fost un antrenor mare și un foarte bun comunicator, însă astăzi, pentru mine, nu mai este la nivelul pentru a o pregăti pe Real Madrid. Lui Mourinho nu-i mai pasă de fotbal. Lumea se uită la performanțele pe care le-a avut, dar hai să nu ne păcălim cu tecutul... El ar putea să se întoarcă la Real Madrid, pentru că Ancelotti are ofertă să plece la naționala Braziliei, însă e doar în teorie... Dacă Madridul caută un antrenor de fotbal, nu îl va chema pe Mourinho. Dacă oamenii din Saint-Martin vor să se relaxeze jucând fotbal, atunci da, pot să apeleze la el!”, a spus Cassano la BoboTv.
În schimb, Cassano a apreciat ceea ce face Maurizio Sarri, aflat pe banca tehnică a lui Lazio: "Iubește fotbalul și jobul său, în timp ce celălalt (rivalul din Serie A, Mourinho) nu mai dă doi bani pe fotbal... Echipele lui Sarri joacă un fotbal minunat, iar ale celuilalt îmi produc doar greață”.
Citește și:

Mourinho dă de pământ cu Cassano

Antrenorul Romei, Jose Mourinho, l-a replicat pe fostul jucător al Romei Antonio Cassano. În ultimul an, Cassano a fost extrem de critic față de munca lui Mourinho la clubul din capitala Italiei.
În timpul conferinței de presă de după victoria Romei de la Torino, Mourinho i-a răspuns lui Cassano.
"Fiecare este liber să aibă preferințele sale și să facă critici. Dar când vine vorba de alții, precum Antonio, ei sunt diferiți: el este ocupat să se distreze în timp ce ceilalți lucrează. Dacă el critică pe Roma sau pe Mourinho, nu-mi pasă pentru că doar se distrează. Cassano a jucat pentru Roma, Inter și Real: la Madrid este amintit pentru era mereu pe bancă îmbracat în geacă, cu Roma a câștigat o Supercupă fără să joace, iar în tricoul lui Inter a fost în plimbare și nu a câștigat nimic. Știe ce am câștigat cu Inter, Real Madrid și Roma. El va avea o problemă cu mine, eu nu voi avea o problemă cu el" a spus Mou.
Cassano v Mourinho
Mourinho și-a terminat amenințător și enigamtic răspunsul pentru Cassano.
"Atenție Antonio...ai 40 de ani, iar eu 60. Uneori vine un Marko Livaja și este greu" a spus Mourinho.
A fost de fapt o amenințare pentru că acum 10 ani în timpul perioadei de la Inter, Cassano a fost luat la bătaie în timpul unui antrenament de către puștiul, la acea vreme, Livaja.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo