Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, la un pas de despățirea de Empoli! Cu ce echipă din Serie A este aproape de a semna

Bianca Dumitru

Publicat 15/12/2022 la 18:35 GMT+2

Răzvan Marin s-ar putea despărți în următoarea perioadă de Empoli. Românul nu va pleca, însă, din Serie A, fiind așteptat să semneze cu Sampdoria. Jurnaliștii din Italia au anunțat toate detaliile transferului.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin a ajuns la începutul acestui sezon la Empoli, care l-a împrumutat de la Cagliari, echipă care a retrogradat în Serie B la capătul stagiunii 2021/22.
În acest sezon, românul a evoluat în 15 meciuri, dar nu a reușit niciun gol și nicio pasă decisivă, iar cei de la Empoli, formație care ocupă locul 13 în clasamentul din Serie A, au decis să-l transfere.
Potrivit presei din Italia, mijlocașul de 26 de ani este aproape de a ajunge la Sampdoria, echipă de pe a 19-a poziție a ierarhiei. Conform jurnaliștilor de la CalcioMercato, Sampdoria ar urma să preia înțelegerea pe care Empoli o avea cu Cagliari.
Astfel, Răzvan Marin va semna acum un împrumut și ar putea fi transferat definitiv în vară, dacă Sampdoria va rămâne în primul eșalon fotbalistic din Italia.
Citește și:

Răzvan Marin, aproape de transferul la Sampdoria

"În zilele următoare, Sampdoria va pune la punct, cel mai probabil, unele detalii privind transferul lui Răzvan Marin de la Empoli. Jucătorul român, deja urmărit în trecut de Blucerchiati, ar urma să se mute la Genova via Cagliari.
Mai rămân de rezolvat câteva aspecte minore, apoi jucătorul se va putea alătura coechipierilor săi din Bogliasco. El nu va pleca în Turcia din cauza unor chestii birocratice, dar se va alătura echipei la Mugnaini.
Sampdoria va moșteni, de fapt, formula de transfer, adică un împrumut de la Cagliari până la finalul sezonului", au notat cei de la Calciomercato.
Răzvan Marin are în acest moment, potrivit site-ului transfermarkt.com, o cotă de piață de 8 milioane de euro, în scădere față de septembrie 2022, când valora 9 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo