"În acest moment vă spun că în proporţie de 99% anul viitor mă voi lăsa", a declarat Ştefan Radu pentru Lazio Style Channel, după antrenamentul efectuat marţi în cantonamentul de la Auronzo di Cadore.
"E încă devreme. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea de a-mi încheia cariera aici. Nu cred că va fi posibilitatea de a juca şi anul următor, am luat decizia. Vreau să golesc rezervorul, să câştig ceva important anul acesta. Ce voi face după? Încă nu mă gândesc la nimic, vreau să mă distrez anul acesta şi să câştig ceva. Apoi mă voi gândi la viitor", a subliniat Radu.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39

Un loc de Champions League, ultimul obiectiv din cariera lui Radu Ștefan

Ştefan Radu (35 ani) a mai spus că în cantonament se munceşte din greu şi s-a arătat încrezător în perspectiva noului sezon: ''Obiectivul pe care ni l-am impus cu toţii este o clasare mai bună ca anul trecut, deci între primele patru''.
Radu şi-a prelungit recent contractul cu Lazio Roma, semnând până la 30 iunie 2023.
Radu joacă la Lazio din 2008 şi deţine deja recordul de cele mai multe meciuri disputate în tricoul echipei, 424, chiar dacă în ultima stagiune a jucat doar 12 partide în toate competiţiile.
Sursa: Agerpres
Serie A
S-a stabilit programul sezonul 2022/23 al Serie A! Cum arată prima etapă a campionatului Italiei
24/06/2022 LA 13:04
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cristiano Bergodi: "Mi-am găsit, aici în România, identitatea ca antrenor"
03/05/2022 LA 10:57