Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu continuă să uimească. Portarul român de 36 de ani de la Milan a dat pasă de gol cu Monza!

Ion Alexandru

Publicat 23/10/2022 la 09:10 GMT+3

Tătărușanu profită din plin de accidentarea lui Magnian și ajută Milanul să revină în lupta pentru titlu din Serie A. După ce a închis poarta lui Juventus și a fost decisiv în succesul de la Verona, fostul titular al naționalei României a dat pasă de gol în succesul, 4-1, cu Monza.

Ciprian Tătărușanu, Milan

Credit imagine: Getty Images

Tătărușanu face minuni în Serie A. Portarul român de 36 de ani este protagonistul unei reveniri de senzație. De la intrarea în poartă a lui Tătărușanu, Milan a câștigat tot în Serie A și după 4 victorii consecutive este la egalitate cu liderul Napoli, care joacă astăzi pe Olimpico, cu Roma lui Mourinho. În afara paradelor eficiente, Tătărușanu s-a remarcat și printr-o pasă de gol. Cu Monza, echipă care a învins-o pe Juventus în acest sezon, românul l-a lansat excelent pe Brahim Diaz și acesta a marcat în succesul cu 4-1 pde pe San Siro.
Sunt doar alți 4 portari din Top 5 campionate care se pot lăuda cu pase de gol în acest debut de sezon. Rivali brazilieni din Premier League, Allison și Ederson au făcut-o la interval de o săptămână pentru Liverpool (Salah marcator) și Manchester City (Haaland marcator). Ceilalți doi portari sunt Pickford de la Evertin și veteranul Mandanda de la Rennes.
Tătăruașnu este de 3 ani la Milan și a jucat în doar 20 de partide. Portarul român a încasat 25 de goluri și a avut 6 meciuri fără gol primit în toate competițiile!
Cine câștigă titlu în Serie A în acest sezon?

Milan a revenit în Serie A, dar are probleme în Champions League

Seria de 4 victorii consecutive a liniștit apele la Milanello în ceea ce privește campionatul intern, dar în Champions League echipa lui Tătărușanu a fost strivită de Chelsea și are doar 4 puncte din primele 4 etape.
Milan joacă marți la Zagreb într-un meci capital de calificare în primăvara Champions League. Milanezii s-au impus în fața lui Dinamo pe San Siro, iar un succes în Croația ar fi de aur pentru speranțele de calificare.
Clasament grupa Champions League
1. Chelsea 7 puncte
2. Salzburg 6 puncte
3. Milan 4 puncte
4. Dinamo Zagreb 4 puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo