Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un club de top al Europei a vrut să îl aducă pe Cristiano Ronaldo în vară! Acum se poate felicita că a oprit negocierile

Alex Masgras

Actualizat 20/11/2022 la 10:31 GMT+2

Cristiano Ronaldo ar fi putut ajunge la Napoli în vară. Liderul din Serie A a oprit însă negocierile cu Manchester United, iar după interviul portughezului acordat lui Piers Morgan și parcursul excelent din acest sezon, clubul din sudul Italiei se poate felicita pentru această decizie.

BIRMINGHAM, ENGLAND - NOVEMBER 06: Cristiano Ronaldo of Manchester United during the Premier League match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park on November 6, 2022 in Birmingham, United Kingdom. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Image

Credit imagine: Eurosport

În vară, Cristiano Ronaldo și-a dorit să plece de la Manchester United, dar starul portughez nu a găsit echipe interesate de serviciile sale. O echipă care a avut șansa de a semna cu Ronaldo și a început negocierile a fost Napoli, potrivit Daily Mail. Actualul lider din Serie A s-a răzgândit, iar echipa antrenată de Luciano Spalletti se poate felicita pentru această decizie.
Recent, Cristiano Ronaldo a acordat un interviu în care a atacat conducerea lui Manchester United și a dezvăluit că nu îl respectă pe antrenorul echipei, Erik ten Hag. După difuzarea acestui interviu, relația dintre clubul de pe Old Trafford și starul portughez nu mai poate fi reparată, iar United a început deja demersurile de reziliere a contractului.
De partea cealaltă, Napoli a dovedit că nu are nevoie de Cristiano Ronaldo. Fără înfrângere în Serie A, echipa lui Spalletti este lider după 15 etape, cu 41 de puncte. AC Milan, ocupanta locului doi, are 33 de puncte.
Citește și:

Napoli se poate felicita pentru faptul că nu a continuat negocierile pentru aducerea lui Ronaldo

Napoli nu a mai câștigat titlul în Italia de pe vremea lui Diego Maradona, iar speranțele pentru acest sezon sunt din ce în ce mai mari. Pe lângă victoriile obținute, Napoli joacă un fotbal spectaculos, iar Spalletti pare să fi găsit soluția perfectă.
Cu Ronaldo la Napoli, cel mai probabil nu am fi văzut ascensiunea lui Khvicha Kvaratskhelia, cel care ocupă poziția preferată a portughezului în atac, și ar fi redus semnificativ impactul lui Victor Osimhen în fața porții.
La 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu pare să se gândească la retragere. Inevitabil însă, timpul își spune cuvântul, iar minutele puține din acest sezon pot avea un impact decisiv pentru viitor. El se pregătește acum de Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Portugalia se află în Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Primul meci pentru campioana Europei din 2016 va avea loc pe 24 noiembrie, cu Ghana.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo