Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, dorit în Serie A! Ce echipă vrea să-l transfere pe românul care are un start de sezon foarte bun

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2022 la 09:23 GMT+3

Valentin Mihăilă este într-o formă foarte bună, în această vară reușind să înscrie în 4 partide consecutive pentru Parma. Românul le-a atras atenția celor de la Sampdoria, care sunt interesați să-i obțină împrumutul în sezonul 2022/23.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă are un start de sezon foarte bun, demonstrând că este într-o formă de zile mari. Românul a rueșit în această vară să înscrie în 4 partide consecutive pentru Parma, respectiv în amicalele cu FeralpiSalo și Lecce și în duelurile cu Salernitana, din Cupa Italiei, și Bari, din prima etapă a sezonului 2022/23 de Serie B.
În urma prestațiilor sale, fostul jucător de la Universitatea Craiova a atras atenția unui club din Serie A. Potrivit presei din Italia, Sampdoria este interesată de aducerea românului în lotul lui Marco Giampaolo, care îl apreciază pe fotbalistul de 22 de ani.
Jurnaliștii publicației La Repubblica au anunțat că oficialii Sampdoriei vor să obțină împrumutul lui Mihăilă pentru actuala stagiune, cu opțiune de cumpărare definitivă în vara anului viitor.
Șefii Parmei nu sunt, însă, interesați de această mutare, nedorind să-l piardă pe al treilea cel mai bine cotat jucător din lotul lui Fabio Pecchia, care a avut și prestații apreciate în ultima vreme. Valentin Mihăilă are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.
Citește și:

VALENTIN MIHĂILĂ, DESPRE VIITORUL SĂU LA PARMA

În iulie, Valentin Mihăilă a fost titular în toate cele 3 meciuri de pregătire disputate de Parma. Românul a înscris două goluri, prima reușită din această vară venind în amicalul dintre Parma și FeralpiSalo, iar cea de-a doua în partida cu Lecce.
După duelul cu FeralpiSalo, fostul jucător al Universității Craiova a dezvăluit că va juca în acest sezon la Parma, eliminând orice zvon cu privire la o posibilă plecare a sa din Italia:
"Îmi place foarte mult (n.r. de Fabio Pecchia), atât ca antrenor, cât și ca om. Sper să reușim lucruri importante la Parma. Formăm un grup bun, dăm totul pe teren, trebuie să dăm 100% în ambele faze și să avem atitudine.
Eu rămân la Parma. Vreau să joc, pentru că anul trecut am făcut-o puțin. Vreau să fie cum a fost când am venit la Parma, când era echipa în Serie A. Obiectivul meu personal? Să joc toate meciurile", a declarat Valentin Mihăilă, citat de ParmaLive.
Pentru Parma urmează în Serie B, până la finalul lunii august, deplasarea la Perugia și apoi meciul de pe teren propriu cu Cosenza.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo