Vlad Chiricheș nu mai este jucătorul lui Sassuolo. După trei ani petrecuți în echipa lui Alessio Dionisi, românul s-a transferat la Cremonese, formație care a promovat în Serie A la finalul sezonului 2021/22.
Românul în vârstă de 32 de ani a fost prezentat oficial la echipa care l-a transferat în această săptămână și pe Ionuț Radu, sub formă de împrumut, de la Inter.
Cei de la Cremonese nu au anunțat nici pe ce perioadă a semnat Chiricheș și nici cât au plătit în schimbul lui.
Liga Națiunilor UEFA
Marcel Răducanu a dat cu naționala României de pământ! "Generația asta e vai de capul ei!"
16/06/2022 LA 04:34
De-a lungul carierei, românul care are o cotă de piață de 1,8 milioane de euro a mai jucat, printre altele, pentru Pandurii, Steaua, Tottenham și Napoli.
Citește și:

Chiricheș, prima reacție după transferul la Cremonese

După ce a fost prezentat la Cremonese, Vlad Chiricheș a făcut și primele declarații ca jucător al nou-promovatei din Serie A.
Căpitanul echipei naționale a României s-a arătat încântat de mutare și a declarat că își dorește să ajute echipa să se mențină în prima ligă a Italiei.
"Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Sper că voi putea ajuta cu experiența mea și cu valoarea mea. Voi da maximum și sper că voi reuși alături de această echipă să fac lucruri frumoase, o figură frumoasă în acest sezon și să rămânem la finalul sezonului în Serie A.
Cu multă dorință de a face bine și cu caractere frumoase se pot face multe lucruri frumoase. Salutare, prieteni! Sunt aici pentru voi. Vă îmbrățișez", a declarat Vlad Chiricheș, pentru site-ul oficial al celor de la Cremonese.
Primul meci al echipei lui Chiricheș și Radu în sezonul 2022/23 al Serie A, este programat pe 14 august, pe terenul celor de la Fiorentina, de la ora 19:30.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
Liga Națiunilor UEFA
Victor Pițurcă, devastat după înfrângerea României cu Muntenegru! "Nu pot să cred că au jucat așa!"
15/06/2022 LA 09:39