Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, înlocuit de un campion european la Genoa? Jucătorul așteptat pe "Luigi Ferraris"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/01/2024 la 18:27 GMT+2

Genoa este pe cale să-l vândă pe Radu Drăgușin la Tottenham, iar echipa antrenată de Alberto Gilardino este în căutarea unui înlocuitor pe măsură. Opțiunea înaintată de presa italiană este chiar Leonardo Bonucci, actualul jucător de la Union Berlin.

Radu Drăgușin (Genoa)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham se poate oficializa în orice moment, iar conducerea "grifonului" a început căutarea pentru înlocuitorul apărătorului român. Corriere dello Sport anunță că Leonardo Bonucci ar putea ajunge la Genoa în această iarnă.
Campion european cu Italia în 2021, Leonardo Bonucci s-a despărțit de Juventus în vara anului trecut, ajungând liber de contract la Union Berlin, echipă de Liga Campionilor. Italianul ajuns la 36 de ani a întâmpinat dificultăți în a se adapta în capitala Germaniei.
Acesta a evoluat în doar 10 partide pentru nemți, care se află abia pe locul 15 în Bundesliga, ca urmare a unei serii inimaginabile de 9 înfrângeri consecutive în campionat. Acesta a evoluat și în grupele UEFA Champions League pentru Union, dar fără succes, echipa terminând pe ultimul loc.
Citește și:

Drăgușin, înlocuit de Bonucci la Genoa?

Bonucci s-ar putea despărți de Union Berlin în această iarnă, prin rezilierea amiabilă a contractului, asta mai ales dacă Genoa va insista pentru serviciile acestuia în următoarele zile. Înțelegerea lui Bonucci scade la finalul actualului sezon.
Astfel, Radu Drăgușin ar putea fi înlocuit la Genoa de fostul său coleg și totodată mentor de la Juventus. Tânărul apărător român a recunoscut în mai multe rânduri că a învățat extrem de multe de la Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, doi dintre cei mai mari fundași ai acestei generații.
Cu o revenire în Serie A, Bonucci se poate "înscrie" pe lista opțiuni ale lui Luciano Spalletti pentru lotul Italiei de la EURO 2024. Fostul jucător al lui Juventus nu a mai evoluat pentru Squadra Azzurra din iunie, când aceștia pierdeau cu 1-2 în semifinalele Ligii Națiunilor, contra Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo