Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu Jose Mourinho? Reacție necaracteristică după victoria record, Roma - Empoli 7-0

Ion Alexandru

Publicat 18/09/2023 la 09:35 GMT+3

Roma a început slab sezonul și a trebuit să aștepte până în etapa a 4-a pentru primul succes. A fost o victorie istorică, cea mai mare a Romei în ultimii 61 de ani, 7-0 cu Empoli. Răzvan Marin a suferit de pe bancă la înfrângerea drastică a echipei sale. Empoli este pe ultimul loc în Serie A.

Jose Mourinho a reacționat după Roma - Empoli 7-0

Credit imagine: Getty Images

Roma a pornit din poziție de retrogradare etapa a 4-a, dar echipa lui Mourinho a răzbunat toate ghinioanele primelor 3 runde în care a obținut un singur punct. Dybala a deschis seara magică a Romei cu un gol în minutul 2 și de atunci echipa din capitala Italiei a jucat excelent. Argentinianul a terminat meciul cu o dublă, iar Lukaku a marcat pentru prima dată în tricoul echipei lui Mourinho. Belgianul are deja fanii de partea lui pe Olimpico.
"Golul lui Lukaku? Nu a fost important pentru mine să-l văd înscriind în seara asta, poate a fost pentru el. Țin la echipă, dacă înscrie sau nu nu schimbă nimic pentru mine: îmi pasă că dă o altă dimensiune echipei, trebuie să învățăm să jucăm mai bine cu el și el trebuie să învețe să joace cu noi. Avem nevoie de meciuri pentru a ne îmbunătăți și astăzi am văzut câteva lucruri de la jucători care au ieșit de pe bancă care nu mi-au plăcut. Mă refer la echipă, nu la Romelu. El pare fericit. fericit. El trebuie să fie fericit și să se simtă iubit. A ajuns aici și a simțit imediat că echipa are nevoie de el. Cred că e chiar fericit. Lukaku vrea să câștige. Nu cred că Inter ar trebui să fie supărată, au câștigat derby-ul, au mulți atacanți puternici, trebuie să fie fericiți pentru mine pentru că aveam nevoie de un atacant ca Romelu" a spus Mourinho.
Citește și:

Roma - Empoli 7-0 | Mourinho menține calmul

Roma a reușit o victorie pentru cartea de istorie a clubului, dar începutul slab de campionat nu-l face pe Mourinho să reacționeze în stilul caracteristic. Antrenorul portughez știe că mai are mult de muncă în ciuda reacției explozive a publicului de pe Olimpico după victoria cu 7-0 în fața lui Empoli.
"Am jucat bine, dar nu suficient de bine pentru a câștiga cu 7-0: este ceva care se întâmplă, nu e ca și cum ai juca cu acel rezultat în minte. Nu cred că suntem la fel de răi pe cât ne-a crezut toată lumea în ultimele săptămâni. Dar mai cred că astăzi nu suntem extraordinari. Cred că trebuie să muncim, avem potențialul de a ne îmbunătăți și de a face bine. Ieri scopul a fost să câștigăm astăzi, astăzi obiectivul este să câștigăm joi" a calmat spiritele Mourinho.
Empoli este singura echipă din Serie A fără punct și fără gol marcat în primele 4 etape. Roma a urcat pe locul 12 în Serie A, dar are acum al doilea cel mai bun atac din Italia. Doar liderul Inter a marcat mai mult.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo