Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Boloca, operat de urgență în Italia după meciul cu Genoa! Care e starea românului

Bianca Dumitru

Publicat 29/12/2023 la 10:04 GMT+2

Daniel Boloca va rata ultimul meci al lui Sassuolo din 2023, deplasarea pe terenul lui AC Milan. Românul s-a accidentat dur înainte de Crăciun, în meciul cu Genoa, și a fost operat, urmând a lipsi destul de mult de pe teren.

Daniel Boloca (Sassuolo)

Credit imagine: Twitter

Sassuolo, echipa românului Daniel Boloca, a înfruntat-o înainte de Crăciun, pe teren propriu, pe Genoa, într-un meci contând pentru a 17-a etapă din Serie A, încheiat cu scorul de 1-2.
Boloca s-a accidentat în timpul partidei, după un contact cu Milan Badelj, și deși a terminat meciul pe teren, accidentarea s-a dovedit a fost destul de gravă. Conform presei italiene, românul a avut nevoie de o operație urgentă la maxilar.
Mijlocașul de 25 de ani va lipsi, astfel, mai multe săptămâni de pe teren, nefiind încă cunoscută data la care va putea reveni.
Antrenorul lui Sassuolo se confruntă în această perioadă cu o listă lungă de jucători accidentați, românul fiind al șaptelea nume trecut pe lista indisponibililor înaintea ultimului meci din 2023.
Citește și:

BOLOCA, INTRARE HORROR ÎN MECIUL CU AS ROMA

La începutul acestei luni, Daniel Boloca a avut parte de un meci dezamăgitor în confruntarea dintre Sassuolo și AS Roma. Gazdele au condus cu 1-0, dar au pierdut după eliminarea sa, care a venit în minutul 62, în urma unei intrări horror.
Matheus Enrique a deschis scorul în favoarea lui Sassuolo, după 25 de minute de joc. Brazilianul a urmărit mingea trimisă de Domenico Berardi și a marcat fără emoții.
Gazdele și-au păstrat avantajul până spre final, dar o mare contribuție la evoluția jocului a avut-o eliminarea lui Boloca. După ceva mai bine de o oră de joc, cel care a refuzat naționala României în favoarea Italiei, a intrat cu talpa pe glezna lui Leandro Paredes, fiind aproape de a-i provoca o accidentare teribilă campionului mondial.
Revenirea celor de la AS Roma s-a produs în ultimul sfert de oră. În minutul 76, Paulo Dybala a transformat un penalty, chiar dacă portarul advers a fost aproape de a respinge.
Echipa antrenată de Jose Mourinho a dat lovitura în minutul 82, după o fază extrem de norocoasă. Același Dybala a pasat pentru Kristensen, iar danezul a trimis un șut care a fost deviat, mingea trecând peste goalkeeperul advers și intrând în poartă.
Pentru Sassuolo urmează sâmbătă seară, de la ora 19:00, ultimul meci al anului, pe terenul celor de la AC Milan, duel contând pentru a 18-a etapă din Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo