Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniele Rugani aduce victoria la ultima fază pentru Juventus. Frosinone, meci mare la Torino

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/02/2024 la 15:35 GMT+2

Juventus a câștigat în ultimele momente meciul din etapa a 26-a din Serie A, împotriva celor de la Frosinone, după ce Daniele Rugani a marcat golul victoriei în al 5-lea minut al prelungirilor. "Bătrâna Doamnă" s-a impus cu 3-2, la capătul unui meci foarte bun făcut de oaspeți, la care au evoluat 3 jucători împrumutați de la Juve.

Daniele Rugani in gol in Juventus-Frosinone

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
"Bianconeri" au preluat conducerea partidei încă din minutul 3, după reușita lui Dusan Vlahovic. Atacantul sârb a fost la capătul unei faze purtate pe flancul drept, iar acesta a finalizat centrarea lui Weston McKennie.
Oaspeții de pe Juventus Stadium au revenit repede în joc. Trupa antrenată de Eusebio Di Francesco a reușit egalarea prin golul marcat de marocanul Walid Cheddira, care a finalizat cu o lovitură de cap imparabilă centrarea Nadir Zortea.
Frosinone a continuat să surprindă pe terenul ocupantei locului 2 din Serie A. Aceștia au preluat conducerea partidei în minutul 28, după ce Marco Brescianini l-a învins pe Wojciech Szczesny cu un șut din scurt, cu piciorul stâng, fără șanse pentru portarul polonez.
Citește și:

Rugani dă lovitura la ultima fază

Trupa lui Massimiliano Allegri a restabilit egalitatea la doar 4 minute, tot prin Vlahovic. De această dată, vârful torinezilor l-a învins pe Michele Cerofolini cu un șut plasat, din interiorul careului.
Juventus nu s-a apropiat de gol în repriza secundă, până în minutul 74, când Vlahovic a finalizat din voleu, la doar câțiva centimetri de poarta adversă. Manuel Locatelli și-a încercat și el norocul de la distanță în minutul 80, dar execuția internaționalului italian a fost reținută ușor de Cerofolini.
Pe când spectatorii de pe stadion se pregăteau să părăsească arena, Daniele Rugani a marcat golul victoriei la capătul unui corner, în minutul 90+5. Fundașul central al lui Allegri a adus 3 puncte care o țin pe Juventus la cel mult 9 puncte de liderul Inter, dar mai important este că torinezii vor rămâne pe locul doi și după această etapă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo