Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluiri noi în cazul răpirii lui Paul Pogba din 2022. Ce mesaje și-au trimis între ei șantajiștii francezului

Andrei Nicolae

Publicat 06/01/2024 la 12:01 GMT+2

Paul Pogba a trecut în luna martie a anului 2022 prin momente de groază, când a fost răpit de câteva persoane înarmate care l-au șantajat în scopul obținerii unei sume imense de bani. La aproape doi ani distanță, presa din Franța a făcut rost de câteva mesaje pe care și le-au trimis răpitorii între ei, ce sugerează ce plănuiau să îi facă jucătorului francez.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

L'Equipe a dezvăluit recent noi informații din investigația ce vizează cazul răpirii și șantajării lui Paul Pogba, petrecute în martie 2022. Se vehicula încă din acel an că în evenimentul respectiv ar fi fost implicați doi prieteni din copilărie ai francezului, iar acest aspect a fost confirmat și de poliția din hexagon.
În noaptea dinspre 19 spre 20 martie 2022, Adama și Mamadou, doi foști prieteni de-ai lui Pogba, s-au numărat printre oamenii care s-au ocupat de sechestrarea starului francez. Până în acest moment, poliția îl consideră pe Adama drept persoana care a organizat întreaga operațiune de răpire.
Organele abilitate chiar au găsit mesaje pe telefonul acestuia, care susțin ipoteza lansată. Într-o conversație cu Mamadou, Adama i-a transmis că "trebuie să lovească tare", referindu-se clar la Paul Pogba și la modul în care aceștia voiau să îl amenințe pentru a obține banii.
Citește și:

Noi informații în cazul răpirii lui Pogba. Dezvăluirile L'Equipe

În cazul respectiv al răpirii lui Pogba s-au aflat mult mai multe persoane, printre care și fratele său mai mare, Mathias. Acesta a fost eliberat recent la începutul lunii decembrie, împreună cu o altă persoană suspectată.
Trei persoane au rămas sub acuzare în acest caz, iar două dintre ele se află și în arest. Presa din Franța a oferit și un pasaj din investigația anchetatorilor, care îl consideră pe Adama "capul" acestei răpiri.
"Există motive să credem că Adama a manevrat organizarea răpirii lui Paul Pogba", au scris aceștia, citați de Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo