Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, rol esențial în transferul "jucătorului de 100 de milioane"! Destinație surprinzătoare

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/03/2024 la 18:37 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic ar putea juca un rol esențial în transferul lui Viktor Gyokeres, atacantul pentru care Arsenal ar fi dispusă să plătească o sumă enormă. Suedezul ar putea să-l întoarcă pe conaționalul său din drumul spre Emirates.

Zlatan Ibrahimovic prima di Milan-Slavia Praga - Europa League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Viktor Gyokeres a devenit unul dintre cei mai curtați atacanți centrali din Europa, în urma evoluțiilor sale din acest sezon. Suedezul de 25 de ani a ajuns la Sporting în startul actualei stagiuni, pentru suma de 21 de milioane de euro, de la Coventry.
Masivul atacant s-a dovedit a fi o afacere nemaipomenită pentru lusitani. Acesta a marcat 36 de goluri în 39 de meciuri, în acest sezon, iar granzii Europei au pus ochii pe el pentru un transfer în următoarea perioadă de mercato.
Presa din Anglia sugerează că Arsenal ar fi în "pole-position" pentru semnătura lui Gyokeres, dar "tunarii" ar trebui să plătească o sumă enormă pentru talentatul vârf. Clauza de reliziere a atacantului este de 100 de milioane de euro.
Citește și:

Ibrahimovic, "asul din mânecă" al lui AC Milan

Chiar dacă londonezii ar fi dispuși să plătească această sumă celor de la Sporting, conducerea de pe Emirate ar putea da peste un nou obstacol în "cursa" pentru semnătura lui Gyokeres. Zlatan Ibrahimovic, omul care a refuzat să dea probe la Arsenal în trecut, ar putea să-l ademenească pe acesta la AC Milan.
Retras recent din cariera de fotbalist, Zlatan este consilier principal la Milan, iar acesta ar putea să-l convingă pe Gyokeres să aleagă transferul la formația italiană. Gyokeres a recunoscut că Ibrahimovic este idolul său, iar acesta ar putea fi un amănunt esențial în "ecuația" viitorlui său transfer.
Mai mult, conform celor de la Gazzetta dello Sport, în cazul în care Gyokeres își dorește să plece de la Sporting în această vară, suma de transfer ar putea să scadă până la 60 sau chiar 50 de milioane, una convenabilă și pentru AC Milan.
Astfel, Zlatan Ibrahimovic ar putea să dea prima "lovitură" din noua sa postură administrativă. Acesta ar putea convinge un jucător de valoarea lui Gyokeres să o refuze pe Arsenal, în favoarea lui AC Milan, totdată crescând valoarea campionatului Italian cu aducerea unui astfel de jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo