Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italienii, încântați după evoluția foarte bună a lui Boloca în Sassuolo - Juventus 4-2

Ion Alexandru

Publicat 24/09/2023 la 08:18 GMT+3

Juventus s-a prăbușit în Serie A! După un start bun de sezon cu 10 puncte din primele 4 etape, echipa lui Allergri a capotat în deplasarea de la Reggio Emilia. Sassuolo s-a impus cu 4-2 la capătul unui meci spectacol. În prim plan a fost românul care refuză naționala lui Iordănescu, Daniel Boloca.

Daniel Boloca, Sassuolo

Credit imagine: Getty Images

Cu 3 victorii și un egal în primele 4 partide ale sezonului, Juventus s-a deplasat pe terenul unei formații care obținuse un singur succes în acest sezon.
În ciuda acestui lucru, formația lui Allegri a fost învinsă cu 4-2, într-o partidă în care și-a creat destule ocazii de a marca, dar în care nu a avut un cap limpede în atac.
Pentru formația lui Dionisi au marcat Lauriente, Berardi, Pinamonti și Gatti (autogol), în timp ce bianconerii au contat pe tabelă grație autogolului lui Vina și a reușitei lui Chiesa.
În prelungirile partidei, când scorul era 3-2 pentru gazde, Federico Gatti, fundașul de 25 de ani al lui Allegri, a comis o gafă uriașă. Acesta a primit o pasă de la Szczesny, care era în afara cadrului porții și, în loc să încerce să construiască, a lovit mingea greșit, aceasta poposind în propria poartă. A fost "autogolul secolului", așa cum au notat italienii, apărătorul fiind la final cu moralul extrem de scăzut. După fluierul arbitrului Colombo, Gatti a fost luat în brațe de Vlahovic, care a încercat să îl îmbărbăteze după eroarea de cascadorii râsului pe care a comis-o.

Boloca, lăudat de italieni

Românul Daniel Boloca a fost pentru a 4-a etapă consecutivă titular la Sassuolo și a încasat un galben. Mijlocașul central a fost apreciat de presă și fani după victoria mare obținută în fața lui Juventus.
"Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă", au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb. Boloca a primit nota 7, una dintre cele mai mari din acest meci.

Allegri, calm după eșecul cu Sassuolo

Allegri nu a făcut un capăt de țară din această înfrângere, admițând că startul sezonului nu a fost unul excepțional pentru Juventus, chiar dacă din punct de vedere al punctelor acumulate echipa stătea bine.
"Nu am fost fenomenali înainte de acest meci și nu am devenit de nerecunoscut acum. Am făcut un meci oscilant și trebuie să îmbunătățim acest lucru pentru că a fost un meci important, am pierdut punte importante. La un moment dat, am avut senzția că partida curge bine pentru noi, am avut situații bune, dar nu am avut capacitatea să ducem la bun sfârșit acțiuile de atac. Trebuie să schimbăm anumite lucruri și să învățăm din ce nu a funcționat în această seară", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Juventus e pe locul 4, cu 10 puncte în 5 etape, dar Inter, liderul la zi, are șansa să se desprindă la 5 puncte, dacă va învinge pe terenul lui Empoli (partida este astăzi de la 13.30). În ceea ce o privește pe Sassuolo, care a câștigat pentru prima oară în istorie două meciuri la rând contra lui Juve, aceasta a urcat pe locul 11 în clasamentul din Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo