Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus - Lecce 1-0 | Milik, gol de 3 puncte pentru echipa lui Allegri, contra revelației din Serie A

Nicu Savin

Publicat 26/09/2023 la 23:40 GMT+3

Juventus s-a impus cu 1-0 contra celor de la Lecce, în primul meci al etapei a 6-a din Serie A. Unicul gol al partidei a fost marcat de Arkadiusz Milik în repriza secundă. În urma acestui succes, torinezii au urcat pe locul 2 în clasament, de unde mai pot cpborî două poziții până la finalul rundei.

Juventus' Polish forward #14 Arkadiusz Milik (L) celebrates with teammates after scoring a goal during the Italian Serie A football match Juventus vs Lecce at the "Allianz Stadium" in Turin on September 26, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Juventus a suferit prima înfrângere a sezonului în week-end-ul trecut, 204 la Sassuolo, și aveau în fața un duel cu Lecce, revelația startul de sezon din Serie A. Fără Vlahovic, lăsat pe bancă de Allegri, torinezii s-au chinuit serios în prima repriză, nereușind să desfacă devensiva exactă a formației din sudul Italiei.
Chiesa a ratat cea mai mai mare șansă a primei reprize, dar a trimis alături din poziție ideală în minutul 27, astfel că la pauză s-a intrat cu tabela nemodificată.

Juventus - Lecce 1-0 | Milik, gol de 3 puncte pentru "Bătrâna Doamnă", care a urcat pe locul doi în Serie A

În partea secundă, Juventus a început tare, iar Arkadiusz Milik a deschis scorul în minutul 56, trimițând în poarta goală după o minge așezată perfect de Rabiot. Pentru polonez a fost primul gol al sezonului.
Oaspeții, la care Rareș Burnete a fost rezervă neutilizată, au încercat mai mult pe plan ofensiv, dar Juventus nu a avut probleme în a-și păstra avantajul. În ciuda unei dominări aparente în ultima jumătate de oră, Lecce nu a reușit să-și creeze nicio ocazie mare de a egala și a terminat meciul fără șut pe poartă. Ca dezastrul să fie complet, oaspeții au rămas în 10 oameni în minutul 90+3, când Mohamed Kaba, intrat în minutul 70, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.
S-a terminat 1-0 și Juventus a urcat, cel puțin provizoriu, pe locul doi în clasament, având 13 puncte, cu două mai puține decât liderul Inter (15 puncte), care va juca miercuri pe teren propriu cu Sassuolo. Până la finalul etapei, echipa lui Max Allegri mai poate fi depășită doar de AC Milan (dacă va câștiga cu Cagliari) și de de Fiorentina (dacă va câștigat la 4 goluri diferență cu Frosinone).
Pentru Lecce a fost primul eșec al sezonului, iar echipa lui Roberto D'Aversa rămâne deocamdată pe locul 4. În etapa viitoare, Juventus se va deplasa la Bergamo pentru duelul cu Atalanta, în timp ce Lecce va primi vizita campioanei Napoli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo