Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Alberto și-a anunțat plecarea de la Lazio: "Nu mai vreau niciun euro! Am cerut rezilierea"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 13/04/2024 la 15:20 GMT+3

Luis Alberto a transmis la finalul meciului dintre Lazio și Salernitana, câștigat de echipa din Roma cu 4-1, că va părăsi clubul. Anunțul surprinzător al fotbalistului a venit după 8 ani petrecuți în tricoul lui Lazio, iar decizia sa pare să aibă legătură cu plecarea lui Maurizio Sarri de acum o lună.

Romagnoli e Luis Alberto delusi per il gol subito in Lecce-Lazio - Serie A 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alina Chiță
Mijlocașul ofensiv și-a dorit în ultimii ani să plece de la echipă de mai multe ori, însă patronul Claudio Lotito l-a convins de fiecare dată să rămână la club. Anunțul lui Luis Alberto a venit chiar după o victorie a echipei, în care spaniolul a avut o pasă decisivă.
Fotbalistul a transmis că vrea să plece la finalul sezonului chiar la interviul de după meci. El a spus că a cerut rezilierea contractului, care e valabil până în 2027, și nu vrea să mai primească niciun euro de la romani.
De asemenea, Luis Alberto a făcut referire și la perioada grea pe care a traversat-o după plecarea lui Maurizio Sarri, semn că antrenorul a însemnat mult pentru jucătorii săi.
Acum o lună, Sarri a demisionat în urma unei serii de patru eșecuri consecutive. Italianul avea contract cu Lazio până în 2025, dar rezultatele slabe l-au făcut să demisioneze după 137 de meciuri petrecute pe banca "vulturilor".
Citește și:

Luis Alberto și-a anunțat plecarea de la Lazio

"Au fost două, trei săptămâni grele pentru mine, din cauza a ceea ce s-a întâmplat (nr. plecarea lui Maurizio Sarri). Probabil că nu voi mai fi la echipă anul viitor.
Nu mai vreau niciun euro de la Lazio și am cerut rezilierea contractului. Acest club mi-a dat foarte mult, dar a sosit momentul despărțirii. Las pentru alții banii din contractul meu", a declarat spaniolul în vârstă de 31 de ani, citat de L'Equipe.
Luis Alberto i s-a alăturat lui Lazio în 2016 și a strâns 301 de partide în tricoul echipei din capitala Italiei. Mijlocașul ofensiv a marcat 51 de goluri și a dat 75 de pase decisive, câștigând trei trofee, o Cupă și două Supercupe ale Italiei.
În carieră a mai jucat la echipe precum Sevilla, Barcelona, Liverpool, Malaga și Deportivo La Coruna. Lazio l-a cumpărat în vara lui 2016, pentru 4 milioane de euro, de la Liverpool, "cormoranii" păstrându-și și 30% din viitorul transfer al jucătorului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo