Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Napoli, ofertă uriașă pentru Kvaratskhelia, după interesul manifestat de Barcelona! Ce salariu îi oferă

Bianca Dumitru

Publicat 01/05/2024 la 12:58 GMT+3

Khvicha Kvaratskhelia mai are contract cu Napoli până în 2027, dar în ultimele luni s-a vorbit despre interesul celor de la PSG și Barcelona pentru el. Pentru a nu-l pierde pe fotbalistul georgian, italienii vor să-i prelungească înțelegerea.

Kvaratskhelia si dispera dopo un'occasione mancata in Napoli-Torino - Serie A 2023/2024

Credit imagine: Imago

Khvicha Kvaratskhelia a atras toate privirile în fotbalul european în ultimii ani, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit semnificativ sezonul trecut la titlul câștigat de Napoli.
În această stagiune, georgianul nu a mai reușit cifrele de anul trecut, nemaifiind într-un moment foarte bun în Italia, astfel că presa internațională a speculat la începutul lui 2024 că nu ar fi exclus ca atacantul să plece la vară de la echipa cu care mai are contract până în 2027.
Agentul georgianului a dezvăluit recent că pe urmele lui Kvaratskhelia se află mai multe cluburi de top din Premier League și Serie A, dar și PSG și Barcelona. Catalanii vor să-și întărească atacul, iar fotbalistul lui Napoli este pe o listă selectă de jucători doriți de Xavi.
Cu toate astea, se pare că Napoli nu și-ar dori să renunțe la Khvicha Kvaratskhelia, fiind deciși să facă tot posibilul pentru a-l păstra la echipă.
Citește și:

Napoli nu vrea să renunțe la Kvaratskhelia

Astfel, conform celor de la Mundo Deportivo, care îi citează pe jurnaliștii de la Calcio Mercato, în urma interesului apărut pentru atacantul de 23 de ani, italienii ar plănui să aibă, în această săptămână, o întâlnire cu agentul fotbalistului, Mamuka Jugeli.
Șefii lui Napoli vor să-i prezinte acestuia o ofertă de prelungire a contractului, încercând să-l împiedice să se gândească la o nouă destinație. Oficialii clubului vor să-i reînnoiască înțelegerea până în 2029 și îi oferă un salariu de 3 ori mai mare.
Kvaratskhelia ar urma să ajungă să câștige 4,5 milioane de euro net pe sezon, italienii dorindu-și să-l motiveze astfel să aibă un rol cât mai important în cadrul echipei.
Conform celor mai recente informații din Italia, georgianul nu ar intenționa să-și prelungească înțelegerea cu Napoli, așteptând să fie ofertat de Barcelona. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba, însă, în urma negocierilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo