Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Drăgușin, deconspirat! "Juventus a greșit!" Noi detalii despre viitorul fundașului

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2023 la 12:07 GMT+3

Radu Drăgușin are un start foarte bun de sezon în Serie A, fiind titular la Genoa, echipă cu care a promovat în această vară. Agentul românului, Florin Manea, a vorbit în presa din Italia despre viitorul fundașului, spunând că acesta este urmărit de mai multe cluburi importante, dar că nu se grăbește să facă pasul spre o altă echipă.

Radu Drăgușin (Genoa)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a fost integralist la Genoa în partida cu Napoli, contând pentru etapa a 4-a din Serie A, meci încheiat la egalitate, scor 2-2. Românul este, de altfel, un om de baza al echipei lui Alberto Gilardino, pentru care a adunat mai multe prestații bune în acest start de sezon.
Agentul său, Florin Manea, a vorbit despre situația fotbalistului de 21 de ani, evidențiind creșterea de care a avut parte în ultima vreme. Impresarul a punctat că, deși există numeroase echipe importante care sunt pe urmele sale, Drăgușin nu se grăbește să plece de la Genoa.
În plus, Manea a comentat și despărțirea fundașului de Juventus, spunând că torinezii i-au dat drumul prea ușor și în schimbul unei sume prea mici de bani.
"Mi-a plăcut evoluția lui împotriva atacantului nigerian (n.r. Osimhen). A jucat deja împotriva lui Immobile și a lui Zapata, alți doi atacanți minunați. Îl știu pe Radu de când avea 16 ani, a avut o creștere incredibilă, ținând cont de nivelul la care a ajuns. Dacă cineva avea îndoieli despre nivelul său în Serie A, cred că acum s-au convins.
Planul a fost să rămână la Genoa, nu este capătul lumii dacă va mai sta încă un sezon, are posibilitatea de a crește, nu se grăbește să plece. Totuși, dacă va exista o ofertă importantă, o vom analiza. Dar, repet, fără grabă.
Cred că Juventus a greșit atunci când l-a vândut pe un preț atât de mic (n.r. 5,5 milioane de euro). Așa se întâmplă în fotbal, iar Genoa a profitat și merită respect pentru a crezut în el.
Sunt cluburi din Premier League care mă sună, se interesează de situația lui, dar nu există o ofertă scrisă deocamdată. Este normal să fie analizat, este un jucător tânăr care evoluează în Serie A și care o face bine", a declarat Florin Manea, pentru Sport Italia.
Citește și:

DRĂGUȘIN AR PUTEA PRINDE UN TRANSFER DE VIS

Prestațiile foarte bune ale lui Radu Drăgușin din acest start de sezon i-ar putea aduce un transfer de vis. Cu câteva zile în urmă, agentul său a confirmat că este în negocieri avansate cu câteva echipe din Premier League și mutarea are șanse mari să se materializeze în iarnă.
Florin Manea a spus că Genoa vrea între 35 și 40 de milioane de euro pe român. Dacă Genoa l-ar vinde pe o asemenea sumă, fundașul central ar deveni de departe cel mai scump fotbalist român din istorie.
Recordul este deținut de Adrian Mutu, pentru care Chelsea a plătit 19 milioane de euro către Parma, în 2003. Pe locul secund se află Cristi Chivu, care în același an a ajuns de la Ajax la AS Roma în schimbul sumei de 18 milioane de euro.
Ulterior, în 2007, capitolinii l-au vândut pe fostul căpitan al naționalei la Inter pentru 16 milioane de euro, ceea ce reprezintă a 3-a cea mai mare sumă plătită pe un fotbalist român.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo