Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pușcaș nu vrea să plece de la Genoa, deși nu mai e dorit! Mutarea pe care o blochează românul

Bianca Dumitru

Publicat 06/01/2024 la 14:17 GMT+2

George Pușcaș nu a făcut parte din lotul celor de la Genoa pentru deplasarea cu Bologna din cauza faptului că este răcit. Românul nu mai e dorit de Alberto Gilardino, dar nu a primit ofertele pe care și le-ar fi dorit și nu acceptă să plece, ceea ce blochează un alt transfer.

George Pușcaș

Credit imagine: Getty Images

George Pușcaș a ratat aseară deplasarea celor de la Genoa la Bologna, românul nefiind inclus în lotul lui Alberto Gilardino din cauza unei răceli.
Atacantul de 27 de ani nu a mai jucat de la începutul lunii decembrie, când a prins 8 minute în duelul cu Empoli din Serie A și 22 de minute în meciul cu Lazio din Cupa Italiei.
Staff-ul tehnic al celor de la Genoa nu îl mai vrea pe român, care nu ar duce lipsă de oferte. Pușcaș este în atenția unor echipe din Serie B, printre care se remarcă Pisa, Bari și Spezia.
Fotbalistul nu vrea să facă, însă, un pas în spate și nu ia în considerare o posibilă revenire în eșalonul secund. Conform presei din Italia, atacantul vizează un transfer la o altă echipă din Serie A sau din Premier League, competiții din care nu a primit până acum nicio ofertă.
În aceste condiții, Pușcaș nu vrea deocamdată să plece, iar această decizie a sa blochează transferul lui Pietro Pellegri, care ar vrea să revină la echipă s-a format, după ce nu s-a acomodat la Torino.
"George nu mai are niciun viitor la Genoa, dar există câțiva pretendenți din Serie B, campionatul în care jucătorul s-a simțit bine și a dat randament. Numai că românul alege să nu plece din elita Italiei sau, în cel mai favorabil caz, să ajungă în Premier League.
Faptul că discuțiile pentru transfer trenează blochează și mutările din mercato gândite de squadra lui Gilardino. Pellegri, plecat în 2019 la AS Monaco pentru 30 de milioane de euro, nu se poate întoarce la clubul la care s-a format, negăsindu-și prea mult loc la Torino", au notat jurnaliștii italieni de la publicația Il Secolo XIX.
Citește și:

PUȘCAȘ, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ROMÂNIA ȘI-A AFLAT ADVERSARII DE LA EURO 2024

George Pușcaș și-ar dori un transfer pentru a prinde minute și a fi în formă înainte de EURO. În decembrie, atacantul a vorbit despre meciurile pe care le va avea naționala României la turneul final arătându-se încrezător.
Pușcaș a spus că toate echipele din grupă își doresc să meargă mai departe, dar că jucătorii lui Edi Iordănescu vor să obțină rezultate tot mai bune. Românul a adăugat că "tricolorii" vor să îi facă fericiți pe suporteri, arătând în continuare un fotbal bun, așa cum s-a întâmplat în preliminarii.
"Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru. Cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.
Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum", a declarat George Pușcaș.
Campionatul European din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo