Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, în echipa etapei a 6-a din Serie A, după Genoa - AS Roma 4-1! Cum arată 11-le ideal

Bianca Dumitru

Publicat 29/09/2023 la 12:37 GMT+3

Genoa s-a impus aseară, cu scorul de 4-1, în fața celor de la AS Roma, într-un meci contând pentru a 6-a rundă din Serie A. Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formației lui Alberto Gilardino și a fost inclus în echipa etapei.

Radu Drăgușin și Thorsby, în Genoa - AS Roma

Credit imagine: Getty Images

Genoa a reușit o victorie uriașă aseară, pe teren propriu, în fața celor de la AS Roma, impunându-se cu scorul de 4-1, într-un meci contând pentru a 6-a etapă din Serie A.
Unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe teren a fost Radu Drăgușin, care a fost desemnat omul meciului de cei de la Flashscore, fiind notat cu 8,1 pentru prestația sa din duelul cu echipa lui Jose Mourinho.
Românul s-a descurcat excelent în duelurile cu Lukaku și Dybala și a reușit chiar și o pasă decisivă, la golul de 3-1, marcat de Thorsby, în minutul 74.
Pentru evoluția sa de aseară, Drăgușin a fost inclus în echipa ideală a celei de-a 6-a etape din Serie A, alături de nume uriașe, precum Theo Hernandez, Piotr Zielinski, Adrien Rabiot sau Khvicha Kvaratskhelia.
Iată cum arată 11-le ideal al etapei a 6-a din Serie A: Pietro Terracciano - Giovanni Di Lorenzo, Radu Drăgușin, Fikayo Tomori, Theo Hernandez - Piotr Zielinski, Ruben Loftus-Cheek, Adrien Rabiot - Domenico Berardi, Mattia Zaccagni, Khvicha Kvaratskhelia.
Drăgușin, în echipa ideală a etapei a 6-a din Serie A
Citește și:

GAZZETTA DELLO SPORT SE ÎNCLINĂ ÎN FAȚA LUI DRĂGUȘIN

Radu Drăgușin, unul dintre cei mai buni de pe teren în partida câștigată de Genoa cu AS Roma, a fost lăudat de presa din Italia după meci.
"Drăgușin, imbatabil", a titrat Gazzetta dello Sport, care i-a acordat românului nota 7 pentru prestația sa de aseară.
Alte publicații din Italia l-au notat și mai bine pe internaționalul român, în timp ce Sofascore i-a acordat a doua cea mai mare notă a meciului, 7,5.
Cifrele lui Radu Drăgușin contra Romei:
Genoa a reușit un succes istoric, în condițiile în care nu o mai bătuse pe Roma de 9 ani, de la un 1-0 în 2014. Grație acestui succes, "grifonii" au urcat până pe 11 în Serie A, în timp ce Roma e pe buza prăpastiei. Cu un singur succes în 6 partide, formația lui Mourinho e la retrogradare, pe locul 16.
În următoarea etapă din campionatul Italiei, Genoa va juca în deplasare, pe terenul celor de la Udinese, duminică, de la ora 16:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo