Parma a înfruntat-o în această seară pe Spal, într-un meci din a 7-a etapă a Serie B. Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man a condus cu 2-0, în urma golurilor marcate de Tutino și Vazquez, dar în finalul partidei Viviani și Colombo au restabilit egalitatea.
Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar Parma a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Serie B, fiind acum pe locul 12, cu 9 puncte.
Dintre românii din lotul lui Enzo Maresca, la meciul cu Spal a fost prezent doar Valentin Mihăilă, recent Dennis Man fiind depistat pozitiv cu noul coronavirus.
Serie B
Valentin Mihăilă, în echipa etapei din Serie B după meciul cu Genoa! Ce a spus românul
05/09/2022 LA 16:24

"Are abilități supranaturale"

Fostul jucător al Universității Craiova a fost titular în meciul dintre Spal și Parma, evoluând 63 de minute, până când a fost schimbat din cauză că a acuzat probleme medicale.
În urma prestației sale, Mihăilă a fost lăudat de presa din Italia. Cei de la Sport Face i-au acordat nota 7, cea mai mare din echipa lui Maresca, în timp ce jurnaliștii de la Tutto Mercato Web l-au notat cu 5,5, scriind de ocazia bună de gol pe care a ratat-o.
Cei de la Forza Parma au scris că atacantului i-a lipsit golul care ar fi salvat echipa, acordându-i nota 5. De asemenea, site-ul Parma Live l-a notat cu 5, jurnaliștii punctând că echipa lui Enzo Maresca ar trebui să aibă un avantaj important atunci când el este prezent pe teren.
"A greșit mult din punct de vedere tehnic. Rezultatul este rușinos având în vedere că, atunci când e el pe teren, cu abilitățile sale supranaturale, Parma ar trebui să înceapă întotdeauna cu 1-0", au scris cei de la Parma Live.
După meciul cu Spal, Valentin Mihăilă va pleca spre România în cazul în care problemele medicale nu sunt grave. Fotbalistul a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile echipei naționale cu Germania și Armenia, programate pe 8, respectiv 11 octombrie.
Serie B
Valentin Mihăilă, un gol și două assist-uri în duelul cu Genoa! Parma continuă neînvinsă în Serie B
03/09/2022 LA 16:45
Serie A
Valentin Mihăilă, dorit în Serie A! Ce echipă vrea să-l transfere pe românul de 22 de ani
18/08/2022 LA 06:23