Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce note au primit Man, Pușcaș și Marin după derby-ul românilor din Serie B! Cine a fost "cel mai bun de pe teren"

Bianca Dumitru

Publicat 23/02/2022 la 10:38 GMT+2

Pisa și Parma s-au înfruntat marți seară în derby-ul românilor din Serie B. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, însă jurnaliștii italieni i-au remarcat pe Dennis Man, Marius Marin și George Pușcaș, cărora le-au dat note destul de bune pentru evoluțiile lor.

George Pușcaș, în Pisa - Parma

Credit imagine: Getty Images

Pisa, echipa românilor Marius Marin și George Pușcaș, a primit marți seară vizita celor de la Parma, formație la care evoluează Dennis Man, într-un meci contând pentru a 25-a etapă din Serie B.
Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, însă evoluțiile celor 3 români, care au fost titulari pentru echipele lor, au fost apreciate de jurnaliștii din Italia, care le-au acordat note destul de bune, mai ales fostului jucător de la FCSB.
Cei de la TuttoMercatoWeb i-au dat nota 6 lui Marius Marin cu 6, despre care au scris că a avut o "prestație bună atât în faza de non-posesie, cât și în cea de inserție. Plătește pentru nervii avuți la final, când primește un cartonaș galben ce putea fi evitat".
Marius Marin, în Pisa - Parma
Aceeași jurnaliști i-au dat 5,5 lui George Pușcaș, punctând că românul care a înscris în etapa precedentă a fost blocat foarte bine de jucătorii Parmei: "S-a luptat mult pentru echipă, însă nu reușește să se dezlănțuie, asta și pentru că este controlat bine de Danilo și coechipierii săi."
Citește și:

Dennis Man, "cel mai bun de pe teren"

În ceea ce îl privește pe Dennis Man, laudele au fost foarte multe. Fostul fotbalist de la FCSB a primit nota 6,5 din partea celor de la TuttoMercatoWeb, cea mai mare din echipa lui Giuseppe Iachini, iar italienii au scris că Man a fost "cel care atinge de cele mai multe ori mingea la Parma. Probabil își face datoria când trebuie să se apere însă când prinde balonul întotdeauna încearcă să propună o fază ofensivă periculoasă. Probabil este penalizat și de postul din teren."
Cei de la ParmaLive l-au notat cu 7, arătându-se încântați de prestația lui Dennis Man, care a arătat determinare pe teren: "Ridicați mâinile dacă ați fi pariat un singur euro pe evoluția românului în rolul de al cincilea mijlocaș. Deși nu a fost cea mai flatantă poziție pentru el, băiatul continuă să demonstreze angajament și implicare, reușind să strălucească pe ambele faze excelent."
Dennis Man, în Pisa - Parma
În plus, jurnaliștii publicației Parma Today i-au dat cea mai mare notă a echipei lui Iachini, 6,5, și au scris că românul a avut o prestație încântătoare: "A fost cel mai bun de pe teren. Concentrat, mereu implicat în joc, s-a lansat în câteva sprinturi care ar fi putut fi exploatate mai bine. Aproape de câteva finalizări prețioase. A alergat foarte mult."
În urma remizei de marți seară, Pisa a acumulat 46 de puncte și este pe locul 3, la egalitate cu echipele de pe primele două poziții ale clasamentului, Lecce și Cremonese, în timp ce Parma ocupă locul 14, cu 29 de puncte.
În următoarea etapă din Serie B, echipa lui Dennis Man va primi sâmbătă vizita celor de la Spal, iar formația lui Marin și Pușcaș va juca duminică, pe terenul celor de la Reggina.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo