Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man a dat o pasă de gol, dar apoi s-a accidentat! Ce a spus antrenorul Parmei despre starea românului

Bianca Dumitru

Publicat 06/04/2022 la 20:48 GMT+3

Parma a câștigat astăzi, cu scorul de 4-3, meciul cu Como, din a 33-a etapă a Serie B. Dennis Man a dat o pasă de gol, dar apoi s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 68. Antrenorul italienilor a vorbit despre starea românului.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Parma s-a impus cu scorul de 4-3 în fața celor de la Como, într-un meci din a 33-a etapă a Serie B. Vazquez, Tutino și Bernabe, cu o dublă, au marcat pentru gazde, în timp ce de cealaltă parte golurile au fost semnate de Gliozzi, care a reușit un hat-trick.
Dennis Man, care a fost titular în echipa lui Giuseppe Iachini, a dat o pasă de gol. Românul nu a putut termina meciul pe teren, în minutul 68 fiind schimbat din cauza unor dureri pe care le-a resimțit.
După meci, antrenorul Parmei a vorbit despre situația lui Dennis Man. Iachini a spus că nu crede că accidentarea fotbalistului este gravă și s-a arătat încrezător că Man va reveni până la următorul meci din Serie B, cu Brescia.
"A mers la echipa națională, a făcut febră. S-a întors, a jucat cu Cosenza. Nu credem că este ceva important", a declarat Giuseppe Iachini, citat de Parma Live.
Citește și:

Dennis Man, note bune după meciul cu Como

După prestația pe care a avut-o în partida din această după-amiază, Dennis Man a fost apreciat de jurnaliștii din Italia. Cei de la Parma Live i-au dat nota 6,5 și au evidențiat evoluția românului, notând că a fost "păcat că a ieșit din cauza unei accidentări".
În plus, conform site-ului Sofa Score, Man a fost notat cu 7, a treia cea mai mare notă a echipei.
În acest moment, Parma este pe locul 10 în clasamentul din Serie B, cu 45 de puncte, ajungând la 8 meciuri consecutive fără înfrângere.
Program Premier League 8, 9, 10 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo