Dennis Man a avut un start excelent de sezon la Parma, marcând două goluri în primele 3 etape, dar apoi a intrat într-un con de umbră, asta și pentru că a lipsit o bună perioadă din cauza infectării cu Covid-19.
La ultimul meci de campionat, internaționalul român a fost uitat pe banca de rezerve de antrenorul Enzo Maresca și riscă să se confrunte în continuare cu această situație. Evident, Man nu are cum să fie mulțumit cu statutul actual, dar antrenorul Parmei i-a transmis un avertisment la ultima conferință de presă.
Vorbind despre situația românului înaintea meciului cu Vicenza de luni seara, Enzo Maresca a menționat că Man trebuie să-i demonstreze la antrenamente că merită un loc de titular.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
"Când stai pe banca de rezerve e clar că nu ești fericit. Dar există mereu două opțiuni: prin comportamentul tău ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate, ori îl pui în dificultate! Totul depinde de el, eu am luat niște decizii și a mers bine. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum de la fiecare jucător", a spus Maresca, citat de parmalive.com.
Citește și:

Dennis Man putea pleca de la Parma în vara trecută

Într-o discuție avută cu cei de la site-ul specialarad.ro, fostul fotbalist de la FCSB a mărturisit că ar fi putut pleca înainte de startul acestui sezon de la Parma. Dennis Man a spus că au existat oferte foarte bune atât pentru el, cât și pentru Valentin Mihăilă, oficialii echipei lui Enzo Maresca refuzându-le, însă, din cauză că nu erau mulțumiți de suma pe care ar fi urmat să o încaseze.
"Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunțe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune.
Au fost oferte bune atât pentru mine, cât și pentru Vali Mihăilă. Simțim amândoi că se așteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde. Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate și, după aceea, vom vedea", a transmis Dennis Man.
După 10 etape scurse din acest sezon, Parma este pe un dezamăgitor loc 13 în Serie B, cu 13 puncte acumulate. Echipa lui Man și Mihăilă a câștigat în runda precedentă cu 2-1 pe terenul Citadellei, iar luni va avea un nou meci la îndemână. urmând a întâlni acasă Vicenza, penultima clasată.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
Parma l-a demis pe Enzo Maresca! Un om cu o vastă experiență, noul antrenor al lui Man și Mihăilă
23/11/2021 LA 19:20