Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man a marcat pentru Parma în primul meci din Serie B! "Cruciații", egalați pe final de Frosinone

Nicu Savin

Actualizat 20/08/2021 la 23:40 GMT+3

Dennis Man a început perfect noul sezon din Serie B. Atacantul român a marcat golul de 2-1 pentru Parma în partida din deplasare cu Frosinone, din prima etapă a noii ediții din Liga a 2-a italiană. Reușita românului nu a fost totuși suficientă, gazdele reușind egalarea în minutul 89.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Partida de la Frosinone s-a terminat 2-2, Gabriel Charpentier reușind să egaleze în minutul 89.
Așadar, Parma a ratat o șansă uriașă de a începe cu dreptul această ediție de campionat, în care are ca obiectiv promovarea în Serie A. Pentru Dennis Man însă a fost un meci excelent, golul marcat astăzi dându-i românului un moral excelent în startul acestui sezon.
Știrea inițială
Dennis Man a început ca titular în deplasarea de la Frosinone, iar decizia antrenorului Enzo Maresca a fost foarte inspirată.
Parta a început greu și Frosinone a deschis scorul în minutul 31 prin Alessio Zerbin. La pauză s-a intrat totuși la egalitate, după ce Gennaro Tutino a înscris pentru cruciați în minutul 41.

Dennis Man a marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B

În startul reprizei secunde a ieșit la rampă Dennis Man, care a făcut 2-1 în minutul 52 din pasa lui Juan Francisco Brunetta, la capătul unui contra-atac de excepție.
În partida de la Frosinone, Valentin Mihăilă nu a fost convocat, fiind accidentat. De notat că în poarta Parmei titular a fost Buffon, care a revenit astfel în poarta echipei care l-a lansat în fotbalul mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo