Jucătorul transferat de la FCSB pentru 11 milioane de euro a reușit să înscrie primul gol din luna septembrie.
Man s-a bucurat foarte mult după ce a reușit să puncteze, iar la final, jurnaliștii italieni au încercat să-l pună în dificultate. Aceștia l-au întrebat despre ratarea transferului la Lazio, însă fotbalistul român a precizat că se concentrează doar pentru a juca foarte bine la Parma.
Dennis Man a fost dorit de mai multe echipe în această pauză de iarnă, însă mijlocașul a rămas la Parma pentru a încerca promovarea în Serie A. Fostul său coleg de la Parma, Valentin Mihăilă, a prins un transfer nesperat, în Serie A, la Atalanta, echipă ce are pretenții foarte mari.
Serie B
Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa! Formația românului va juca în barajul pentru promovare
06/05/2022 LA 20:39

Man a spart gheața în 2022

Deși nu a avut parte de un sezon foarte reușit la Parma, 2022 ar putea reprezenta un restart pentru mijlocașul de 23 de ani. El a vorbit la conferința de presă după meciul cu Pordenone despre impactul veteranului Pandev în echipă, dar și cum se simte după ratarea transferului în Serie A.
CITEȘTE ȘI:
Deși este utilizat într-o poziție pe care a jucat rar, în care trebuie să acopere toată banda stângă în sistemul 3-4-1-2, Man a precizat că va juca acolo unde este nevoie de el.
"Pandev este un jucător foarte puternic, ne bucurăm să-l avem alături, ne poate ajuta foarte mult. Sunt fericit pentru că joc la Parma, vreau doar să ajut echipa. Nu am vorbit niciodată despre altceva. Mă simt mai bine dacă evoluez puțin mai avansat, dar o voi face acolo unde este nevoie. Este un rol nou pentru mine în echipă și vreau să dau totul.
Sunt mulțumit de această victorie, trebuie să o ținem tot așa, am făcut o repriză secundă foarte bună și am obținut cele trei puncte", a spus Man, după victoria din Serie B, conform Parmalive.
Jucătorul transferat de la FCSB nu mai marcase pentru Parma chiar din meciul tur împotriva lui Pordenone, în septembrie 2021. Totuși, el a punctat pentru naționala României în meciul cu Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial, pe 14 noiembrie.
Dennis Man nu a avut parte de un sezon prea reușit la Parma. Românul a înscris astăzi doar al treilea gol din acest sezon, neavând vreun assist. În urma acestui rezultat, Parma a urcat pe locul 11, cu 28 de puncte după 22 de etape, la 4 puncte de locul 8, care îi oferă șansa de a evolua într-un play-off de promovare în Serie A. De cealaltă parte, Pordenone este pe ultimul loc, cu 12 puncte.
Pentru Parma urmează duelul cu Cremonese, din deplasare.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27