Dennis Man a avut un start bun de sezon în Serie B, dar apoi a adunat mai multe partide în care a fost rezervă, ieșind din formă. În ultima vreme, după numeroasele zvonuri privind interesul unor echipe din Turcia pentru el, staff-ul tehnic al Parmei a decis să-i mai dea o șansă.
Românul a jucat cel puțin 45 de minute în 4 din ultimele 5 meciuri, reușind să înscrie un gol și să aibă evoluții bune, care l-au adus în atenția jurnaliștilor din Italia. Aceștia au ținut să remarce revenirea de formă a fostului jucător de la FCSB și au vorbit, înainte de meciul cu Pisa, depsre calitățile tehnice și atitudinea schimbată în bine ale lui Dennis Man.
"În ultimele săptămâni, jucătorul care a oferit semnale pozitive pentru viitor, neașteptat, a fost Dennis Man. Neașteaptat dacă ținem cont de lunile agitate pe care le-a traversat românul. A trecut prin dificultăți, ca mulți alții, a fost oprit de multe probleme fizice, a fost protagonistul unor zvonuri privind plecarea sa, dar Dennis Man se pare că și-a clarificat situația la Parma.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Iachini și-a arătat mereu suportul pentru el și, odată ce s-a încheiat fereastra de mercato, i-a dat minute și libertate. A jucat 70 de minute cu Pordenone, meci în care a și marcat un gol, 45 de minute în dificila deplasare de la Cremona și 90 de minute duminică, în meciul cu Ternana, în care, în ciuda înfrângerii, a arătat determinare și un calitate tehnică peste medie. Există impresia că Dennis Man poate fi oricând decisiv", au scris cei de la ParmaLive.
Citește și:

DENNIS MAN, "UN GHIMPE ÎN FLANCUL DREPT"

În weekend, Dennis Man i-a încântat pe jurnaliștii italieni, chiar dacă nu a reușit să înscrie pentru Parma în duelul cu Ternana, care a câștigat cu scorul de 2-3, în prima repriză fiind înscrise 4 dintre cele 5 goluri ale meciului.
Cei de la ParmaLive i-au dat a doua cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei, 6,5, și au scris că românul "s-a remarcat cu diferitele accelerări care i-a pus pe cei de la Ternana în alertă și la recuperare e aproape să înscrie un eurogol."
În plus, cei de la TuttoMercatoWeb l-au notat cu 6 și au vorbit despre egoismul fotbalistului, care îl împiedică uneori să înscrie sau să dea o pasă decisivă.
"Doar un miracol din partea portarului îi refuză bucuria golului. Este un ghimpe în flancul drept, chiar dacă uneori se lasă dominat de egoism și își ignoră coechipierii", au punctat italienii.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27