Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, apreciat de jurnaliștii din Italia pentru prestațiile din ultimele săptămâni! "Poate fi decisiv oricând"

Bianca Dumitru

Publicat 22/02/2022 la 16:32 GMT+2

Dennis Man a fost lăudat în weekend de jurnaliștii din Italia, în urma prestației avute în meciul cu Ternana. Acum, înainte de duelul cu echipa românilor George Pușcaș și Marius Marin, italienii i-au dedicat fostului jucător de la FCSB un articol în care au vorbit despre revenirea sa de formă.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a avut un start bun de sezon în Serie B, dar apoi a adunat mai multe partide în care a fost rezervă, ieșind din formă. În ultima vreme, după numeroasele zvonuri privind interesul unor echipe din Turcia pentru el, staff-ul tehnic al Parmei a decis să-i mai dea o șansă.
Românul a jucat cel puțin 45 de minute în 4 din ultimele 5 meciuri, reușind să înscrie un gol și să aibă evoluții bune, care l-au adus în atenția jurnaliștilor din Italia. Aceștia au ținut să remarce revenirea de formă a fostului jucător de la FCSB și au vorbit, înainte de meciul cu Pisa, depsre calitățile tehnice și atitudinea schimbată în bine ale lui Dennis Man.
"În ultimele săptămâni, jucătorul care a oferit semnale pozitive pentru viitor, neașteptat, a fost Dennis Man. Neașteaptat dacă ținem cont de lunile agitate pe care le-a traversat românul. A trecut prin dificultăți, ca mulți alții, a fost oprit de multe probleme fizice, a fost protagonistul unor zvonuri privind plecarea sa, dar Dennis Man se pare că și-a clarificat situația la Parma.
Iachini și-a arătat mereu suportul pentru el și, odată ce s-a încheiat fereastra de mercato, i-a dat minute și libertate. A jucat 70 de minute cu Pordenone, meci în care a și marcat un gol, 45 de minute în dificila deplasare de la Cremona și 90 de minute duminică, în meciul cu Ternana, în care, în ciuda înfrângerii, a arătat determinare și un calitate tehnică peste medie. Există impresia că Dennis Man poate fi oricând decisiv", au scris cei de la ParmaLive.
Citește și:

DENNIS MAN, "UN GHIMPE ÎN FLANCUL DREPT"

În weekend, Dennis Man i-a încântat pe jurnaliștii italieni, chiar dacă nu a reușit să înscrie pentru Parma în duelul cu Ternana, care a câștigat cu scorul de 2-3, în prima repriză fiind înscrise 4 dintre cele 5 goluri ale meciului.
Cei de la ParmaLive i-au dat a doua cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei, 6,5, și au scris că românul "s-a remarcat cu diferitele accelerări care i-a pus pe cei de la Ternana în alertă și la recuperare e aproape să înscrie un eurogol."
În plus, cei de la TuttoMercatoWeb l-au notat cu 6 și au vorbit despre egoismul fotbalistului, care îl împiedică uneori să înscrie sau să dea o pasă decisivă.
"Doar un miracol din partea portarului îi refuză bucuria golului. Este un ghimpe în flancul drept, chiar dacă uneori se lasă dominat de egoism și își ignoră coechipierii", au punctat italienii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo