Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, aproape de despărțirea de Parma! Ce cluburi sunt interesate de fostul star al celor de la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 02/11/2021 la 12:38 GMT+2

Parma s-a impus luni seară în fața celor de la Vicenza, scor 1-0, dar Dennis Man a fost doar rezervă. Fotbalistul celor de la FCSB are șanse tot mai mari să plece de la echipă în următoarea perioadă de mercato, printre variantele sale numărându-se Fenerbahce, Lille, Lazio, Sevilla și Orlando City.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Parmei în ultimele două etape ale Serie B. Deși nu a fost lăsat să plece în vară, fiind considerat unul dintre jucătorii importanți ai echipei care spera să obțină promovarea la finalul acestei stagiuni, Enzo Maresca nu este mulțumit de atitudinea fostului fotbalist de la FCSB, care a fost criticat și de jurnaliștii italieni după ultimele prestații.
Man a fost considerat "egoist" și "inutil pentru echipă", fiind acum pedepsit de tehnician la meciurile cu Cittadella și Vicenza, câștigate de Parma cu 2-1, respectiv 1-0. Presa din Italia notează acum că fotbalistul ar putea pleca, în perioada de mercato din iarnă, sub formă de împrumut.
Printre echipele care s-au arătat interesate de serviciile lui Dennis Man în ultimele luni se află Fenerbahce, Galatasaray, Trabzonspor, Lille, FK Rostov, Sevilla, Lazio și Orlando City. Fotbalistul ar putea ajunge la începutul anului 2022 la una dintre ele, sportivul în vârstă de 23 de ani fiind interesat de o schimbare atât pentru a continua să evolueze, cât și pentru a nu ieși din atenția selecționerului.

"Au fost oferte bune și pentru mine, și pentru Mihăilă"

Recent, într-o discuție avută cu cei de la site-ul specialarad.ro, fostul fotbalist de la FCSB a mărturisit că ar fi putut pleca înainte de startul acestui sezon de la Parma. Dennis Man a spus că au existat oferte foarte bune atât pentru el, cât și pentru Valentin Mihăilă, oficialii echipei lui Enzo Maresca refuzându-le, însă, din cauză că nu erau mulțumiți de suma pe care ar fi urmat să o încaseze.
"Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunțe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune.
Au fost oferte bune atât pentru mine, cât și pentru Vali Mihăilă. Simțim amândoi că se așteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde. Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate și, după aceea, vom vedea", a transmis Dennis Man.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo