Dennis Man a avut câteva meciuri bune la Parma în returul sezonului trecut din Serie A și chiar dacă echipa a retrogradat, românul a fost păstrat, fiind considerat o piesă esențială în procesul de reconstrucție. Serie B nu i-a priit deloc bine lui Man, care a început stagiunea ca titular, dar în ultima vreme a jucat foarte puțin.
Man a intrat într-o perioadă neagră încă din timpul lui Enzo Maresca, dar nici după schimbarea antrenorului lucrurile nu s-au îmbunătățit. Venirea lui Iachini trebuia să reprezinte un nou start pentru atacant, dar acesta nu a prins prea multe minute nici sub conducerea noului antrenor și zvonurile despre o eventuală plecare a sa s-au întețit.
Citește și:
Fotbal
Internaţionalul turc Ahmet Yilmaz Calik şi-a pierdut viaţa într-un accident
11/01/2022 LA 10:49

Dennis Man, într-o situație delicată la Parma

Conform sportparma.com, șefii clubului de pe Enio Tardini sunt dispuși să-i dea drumul internaționalului român chiar din această iarnă, dar nu în orice condiții. Galatasaray și-a manifestat interesul pentru Man și chiar a făcut o ofertă. Turcii erau gata să plătească 8 milioane de € (împrumut cu opțiune de cumpărare în vară), dar Parma nu acceptă o sumă mai mică de 10 milioane.
Parma a plătit 13 milioane de € pentru Man (și ar mai putea achita alte 2 milioane sub formă de bonusuri), iar investiția trebuie acoperită măcar în mare parte. Ca atare, sursa citată notează că oficialii Parmei nu se grăbesc să-i decidă viitorul lui Man.
Hotărârea finală îi va aparține președintelui Tanner Krause. Dacă Parma nu va obține suma cerută în schimbul românului, varianta unui împrumut prinde tot mai mult contur. Italienii ar prefera să-l cedeze pe Man la un club implicat în Europa, în speranța că acesta își va păstra cota de piață prin evoluții bune, astfel încât în vară să poată fi vândut cu o sumă apropiată de cea plătită pentru el, de aceea negocierile cu Galatasaray (calificată în optimile Europa League) ar putea continua în luna ianuarie.
De când a ajuns la Parma, Man a jucat 25 de meciuri în toate competițiile, marcând 4 goluri și oferind o pasă decisivă.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24