Dennis Man, integralist în meciul din etapa cu numărul 30 din Serie B, a purtat un rol foarte important pe teren în meciul cu L. R. Vicenza, pe care trupa lui Iachini l-a câștigat cu 1-0. Internaționalul român a purtat pe braț în premieră banderola de căpitan al echipei în duelul cu Vicenza, iar antrenorul Giuseppe Iachini nu a regretat decizia.
Parma a câştigat cu 1-0 duelul cu Vicenza, după golul marcat de Tutino în minutul 32. Man a avut o evoluție exemplară și a fost lăudat de antrenor la finalul partidei: "Man merită banderola de căpitan pentru ce a făcut în această săptămână, pentru cât a crescut. Muncește foarte mult atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. A arătat personalitate și atașament pentru tricou. Este implicat și merită", a spus Giuseppe Iachini, potrivit Parma Live.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40

Dennis Man, lăudat de Iachini după ce a purtat în premieră banderola de căpitan la Parma

Pentru evoluția din meciul cu Vicenza, Dennis Man a primit totuși nota 6,5: "A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Uşor, uşor începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire", au notat jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.
După victoria cu Vicenza, Parma se regăsește pe locul 12 în Serie B, cu 38 de puncte acumulate în 30 de etape. Echipa antrenată de Giuseppe Iachini este despărțită de opt puncte de Ascoli, ocupanta poziției a opta, ultima care duce la barajul de promovare în Serie A. Pentru Parma urmează meciul de sâmbătă cu liderul din Serie B, Lecce.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27