Parma și Lecce s-au înfruntat în această după-amiază, într-un meci din etapa cu numărul 31 din Serie B. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.
Dennis Man a fost titular în echipa lui Giuseppe Iachini, care a început să aibă tot mai multă încredere în român. Fotbalistul de 23 de ani, folosit în banda stângă atât pe faza ofensivă, cât și în defensivă, a avut o prestație bună și contra celor de la Lecce.
Evoluția lui Man a fost apreciată de jurnaliștii din Italia, care i-au acordat note destul de bune. Cei de la TuttoMercatoWeb l-au notat cu 6, explicând că au făcut o medie între "nota 5 pentru ocazia imensă ratată din prima repriză și nota 7 pe care o merită pentru presiunea constantă din banda stângă. Per total, totuși, rămâne un test pozitiv".
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Citește și:
În plus, cei de la Parma Live i-au dat nota 5,5 și au scris că a avut o prestație bună, dar au amintit și de ocazia ratată. "Atârnă greu, dat fiind rezultatul final, ocazia care trece la doi metri de poarta adversarilor în prima repriză. Prestația este în mod clar pozitivă, asezonată cu obișnuitele ruperi de ritm din stânga."
Dennis Man, cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro, a reușit în acest sezon pentru Parma 3 goluri și o pasă decisivă în 23 de meciuri.
În urma remizei cu Lecce, echipa lui Giuseppe Iachini a acumulat 39 de puncte și este pe locul 13, fiind neînvinsă de 7 etape.
Pentru Parma urmează, la începutul lunii aprilie, deplasarea la Cosenza, echipă care se află pe locul 17 în clasamentul din Serie B.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27