Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, lăudat de un fost jucător de la Parma! "Poate face diferența! Are calități mari"

Bianca Dumitru

Publicat 15/02/2022 la 16:36 GMT+2

Dennis Man pare a fi într-o revenire de formă la Parma, echipă pentru care a înscris un gol în weekend, în duelul cu Pordenone, câștigat de echipa lui Giuseppe Iachini cu 4-1. După meci, românul a fost lăudat de un fost fotbalist italian, care a atras atenția asupra calităților lui Man.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Twitter

Dennis Man a reușit weekend-ul trecut să înscrie un gol pentru Parma, în duelul cu Pordenone, din a 22-a etapă a Serie B. A fost prima reușită a românului în Italia după 5 luni, ceea ce ar putea însemna că fostul jucător de la FCSB este într-o revenire de formă.
Man a fost aproape să se despartă de Parma în această iarnă, fiind curtat, printre altele, de Sampdoria, Galatasaray și Trabzonspor, însă niciun club nu a trimis o propunere concretă pe adresa celor de la Parma.
Din fericire pentru el, italienii au luat decizia de a-i da o nouă șansă românului, iar potrivit celor de la SportParma.com, Giuseppe Iachini este sigur că fotbalistul de 23 de ani poate să ajute echipa în a doua parte a acestui sezon de Serie B. De altfel, antrenorul l-a folosit ca titular în duelul cu Pordenone, iar Man i-a recompensat votul de încredere înscriind.
După meci, fostul fotbalist italian Paolo Castellini a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man. Fostul jucător al Parmei a punctat că românul are calități care pot să facă diferența în Serie B și s-a arătat convins că acesta va juca din ce în ce mai bine.
"Este clar că atunci când jucătorii de acest nivel și cu calități excelente reușesc să câștige acel strop de încredere, pe care poate nu l-au avut în ultima vreme din diverse motive, sunt băieți care pot face diferența.
Dennis Man are calități mari și cu siguranță este unul dintre acei jucători care, dacă ajunge în ton cu obiectivul, ar putea continua. Acest lucru se întâmplă tuturor fotbaliștilor, când încrederea și stima de sine cresc, atunci totul este mai simplu", a declarat Paolo Castellini, citat de Parma Live.
Citește și:

DENNIS MAN: "VREAU SĂ-MI AJUT ECHIPA"

Deși nu a avut parte de un sezon foarte reușit la Parma, 2022 ar putea reprezenta un restart pentru mijlocașul de 23 de ani. El a vorbit la conferința de presă după meciul cu Pordenone despre impactul veteranului Pandev în echipă, dar și cum se simte după ratarea transferului în Serie A.
Chiar dacă este utilizat într-o poziție în care a jucat rar, fiind nevoit să acopere toată banda stângă în sistemul 3-4-1-2, Man a precizat că va juca acolo unde este nevoie de el.
"Pandev este un jucător foarte puternic, ne bucurăm să-l avem alături, ne poate ajuta foarte mult. Sunt fericit pentru că joc la Parma, vreau doar să ajut echipa. Nu am vorbit niciodată despre altceva. Mă simt mai bine dacă evoluez puțin mai avansat, dar o voi face acolo unde este nevoie. Este un rol nou pentru mine în echipă și vreau să dau totul.
Sunt mulțumit de această victorie, trebuie să o ținem tot așa, am făcut o repriză secundă foarte bună și am obținut cele trei puncte", a declarat Man, după victoria din Serie B.
Jucătorul transferat de la FCSB nu mai marcase pentru Parma chiar din meciul tur împotriva lui Pordenone, în septembrie 2021. Românul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro, a înscris în weekend doar al treilea gol din acest sezon, neavând vreun assist.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo