Parma și-a propus promovarea imediată în Serie A, după retrogradarea din stagiunea precedentă, dar parcursul echipei a fost dezamăgitor. Acest lucru i-a fost fatal lui Enzo Maresca, care a fost demis și înlocuit cu Giuseppe Iachini, un antrenor cu o mare experiență în fotbalul italian. Acesta nu a fost impresionat de nivelul la care se regăsește Dennis Man.
Fotbalistul transferat de la FCSB este cel mai bine cotat jucător din lotul Parmei, la 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În ciuda valorii sale, Man a fost tras pe linia moartă la Parma, iar în ultimele patru meciuri ale Parmei în Serie B, Dennis Man a jucat doar nouă minute.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Noul antrenor al Parmei nu e impresionat de Dennis Man

"Trebuie să gândesc la toți jucătorii, iar Dennis (Man) face parte din echipă. Are calități excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel precum cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.
Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înțelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeași cale precum ceilalți", a spus Giuseppe Iachini, citat de parmalive.com.
Ultima echipă antrenată de Iachini a fost Fiorentina, de care s-a despărțit la finalul stagiunii trecute, după ce gruparea viola a terminat pe locul 13 în Serie A. Alegerea celor de la Parma este una logică dacă ținem cont de trecutul tehnicianului. Acesta este un adevărat specialist al promovărilor în Serie A, obținând de-a lungul carierei 4 astfel de performanțe cu Chievo, Brescia, Sampdoria și Palermo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06