Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man revine la o lună de la accidentare! Ce scriu italienii despre internaționalul român

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/02/2023 la 14:53 GMT+2

Dennis Man a părăsit terenul accidentat la meciul dintre Inter și Parma, din 10 ianuarie, partidă din Cupa Italiei. Internaționalul român s-a recuperat și în finalul acestei săptămâni va putea să intre din nou în planurile tehnicianului său.

Man și Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
În urmă cu fix o lună, pe 10 ianuarie, Dennis Man părăsea terenul accidentat în partida pe care Parma a jucat-o cu Inter, în Cupa Italiei, rezistând doar 24 de minute din acel meci.
Internaționalul român a acuzat dureri la coapsa piciorului drept, fapt pentru care a devenit indisponibil în următoarea perioadă. Acum acesta s-a recuperat, iar în finalul acestei săptămâni este așteptat să revină pe teren.
Man este apt de joc, iar italienii au anunțat că acesta va putea fi folosit la meciul de sâmbătă, de la ora 17:15, de pe terenul celor de la Ternana, în etapa cu numărul 24 din Serie B.
CITEȘTE ȘI:

Dennis Man revine la Parma, la o lună de la accidentare

Dennis Man pare să fi trecut peste problemele de sănătate acuzate la începutul lunii ianuarie, iar acum este pregătit să revină pe teren.
Cu o zi îninate de meciul pe care Parma îl va juca in finalul acestei săptămâni, cei de la ParmaLive au anunțat că jucătorul român a revenit în angrenajul echipei, acolo unde s-a antrenat normal, alături de restul coechipierilor, în ultimele zile, așa că va fi apt la ora meciului cu Ternana.
Cel mai probabil Man va fi introdus pe teren în partea a doua a jocului, ținând cont că nu a mai evoluat de o lună.
În actualul sezon competițional, internaționalul român de 24 de ani a reușit să marcheze de 5 ori în 19 apariții.

Revine Man, dar l-au pierdut pe Mihăilă

Valentin Mihăilă nu a fost ferit de ghinion după plecarea de la Universitatea Craiova. Extrema Parmei a suferit accidentare după accidentare în străinătate, iar acum a devenit din nou indisponibil după ultimul meci, jucat și câștigat în week-end, în fața celor de la Genoa, scor 2-0.
Revenit în circuitul echipei după ultimele probleme musculare acuzate în finalul lui 2022, Mihăilă a rezistat pe teren doar 15 minute, moment în care a fost înlocuit de tehnicianul său.
După efectuarea ultimelor teste, echipa medicală nu a venit cu veștile tocmai așteptate, pentru că deși se preconiza că nu este vorba de o accidentare serioasă, Mihăilă va sta departe de terenul de fotbal o perioadă mai lungă, fapt care pune sub semnul întrebării și prezența sa la primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2024, care vor lua startul la finalul lunii martie.
De această dată, după efectuarea unui RMN, se pare că atacantul de bandă a suferit o ruptură musculară de gradul doi, ceea ce pune în pericol și partidele de la debutul preliminariillor la Euro 2024, potrivit fanatik.ro.
Conform sursei citate, Mihăilă a devenit indisponibil pentru aproximativ o lună și jumătate, așa că meciurile cu Andorra şi Belarus, din 25 şi 28 martie, se află sub semnul întrebării.
Din cauza accidentărilor care s-au ținut lanț de acesta, fostul jucător al Craiovei a ratat ultimele 4 partide ale naționalei României, cea din urmă prezență sub tricolor datând din luna iunie 2022, de la meciul cu Muntenegru, din Liga Națiunilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo