Parma a retrogradat în Serie B la finanul sezonului trecut, dar ofiicalii "cruciaților" au depus eforturi considerabile pentru a păstra majoritatea jucătorilor de valoare, cu scopul de a reveni imediat pe prima scenă a fotbalului italian.
Ținând cont de valoarea lotului, specialiștii o vedeau pe Parma printre marile favorite la promovare, dar startul de sezon a fost unul foarte slab. După 7 etape disputate, Parma ocupă abia locul al 12-lea, cu 9 puncte. Ca atare, șefii grupării de pe Enio Tardini se gândesc serios să-l demită pe Enzo Maresca de pe banca tehnică.
Citește și:
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
19/10/2021 LA 08:15

Man și Mihăilă ar putea fi antrenați de Andrea Pirlo

Conform Tuttosport.it, principalul vizat pentru a prelua conducerea Parmei este Andrea Pirlo. Tânărul antrenor s-a despărțit de Juventus la finele sezonului precedent și nu s-a grăbit să-și găsească o echipă, preferând să aștepte un proiect care să-i fie pe plac.
Deși nu are rezultate ca antrenor, Pirlo este considerat un tehnician ideal pentru un club ca Parma, care mizează foarte mult pe tineri. Un cuvânt greu de spus în alegerea lui Pirlo îl poate avea Gianluigi Buffon, cel care a revenit la Parma înaintea acestei stagiuni și care are o relație foarte apropiată cu fostul antrenor al lui Juventus.
Alte nume sonore avansate de presa italiană ca potențiali înlocuitori ai lui Maresca sunt Gennaro Gattuso și Fabio Cannavaro. Primul are deja o experiență mare la cel mai înalt nivel, antrenând la AC Milan sau Napoli, iar cel de-al 2-lea a avut rezultate satisfăctoare în China, la cârma celor de la Guangzhou Evergrande, formație de care s-a despărțit în urmă cu puțin timp.
Așadar, Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea avea în curând un nou antrenor. Românii Parmei au început destul de bine sezonul, ambii reușind să marcheze câte 2 goluri, deși au avut și diverse probleme medicale.
Liga
Cine sunt favoriții caselor de pariuri pentru a ajunge la Barcelona! Pe ce loc e Mourinho
05/10/2021 LA 14:01
Premier League
Klopp, adio Liverpool la finalul sezonului? Detaliul care face posibilă mutarea anului
05/10/2021 LA 08:52