Dennis Man este aproape de a pleca de la Parma în următoarele luni. Fotbalistul își dorește un transfer la începutul anului 2022, fiind interesat de o schimbare atât pentru a continua să evolueze, cât și pentru a nu ieși din atenția selecționerului.
Mai mult, italienii ar fi dispuși să renunțe în perioada de mercato din iarnă la mai mulți jucători importanți, dacă echipa nu va avea șanse reale de a-și împlini obiectivul principal, acela de a promova în Serie A, la finalul actualei stagiuni.
În aceste condiții, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că Dennis Man s-ar putea despărți în următoarele luni de Parma. Italianul a notat că impresarul fotbalistului încearcă să obțină un transfer pentru fostul jucător de la FCSB, fiind în relații foarte bune cu cei de la Galatasaray. Turcii l-ar vrea, însă, pe Man sub formă de împrumut, în timp ce clubul din Serie B ar intenționa să renunțe definitiv la român.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
"Impresarul forțează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim este îndrăgostit de el și are o relație bună cu agentul fotbalistului, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv", a fost mesajul postat de Nicolo Schira.

MORUȚAN ȘI CICÂLDĂU, UN ROL IMPORTANT ÎN TRANSFERUL LUI MAN LA GALATASARAY

Ajunși în această vară la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au confirmat la trupa lui Fatih Terim, devenind oameni de bază pentru gruparea Cim Bom Bom. Acum, cei doi se află în spatele dorinței lui Dennis Man de a ajunge la Galatasaray, potrivit presei din Turcia, care scrie despre faptul că Moruțan și Cicâldău au încercat să îl convingă pe fotbalistul Parmei să li se alăture.
"Moruțan și Cicâldău, două dintre vedetele lui Galatasaray, încearcă să îl convingă pe Dennis Man să se transfere. Totuși, problema nu este jucătorul, ci discuțiile dintre cluburi. Au existat deja mai multe întâlniri între conducători, iar între timp se discută și pentru alți jucători de pe listă", au menționat jurnaliștii turci.
Potrivit turcilor, Dennis Man nu este singurul fotbalist român care le-a atras atenția celor de la Galatasaray. Fatih Terim este atent și la Florinel Coman, Andrei Ivan și Octavian Popescu, dar și la portarul lui Inter, Ionuț Radu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26