George Pușcaș are un parcurs în ascensiune după ce a schimbat echipa în luna ianuarie. Atacantul român a lăsat Champhionship (Anglia) pentru Serie B (Italia) și a regăsit drumul spre gol.
Intrat pe parcursul reprizei a doua la Pisa, jucătorul în vârstă de 25 de ani a contribuit la victoria echipei sale cu 3-0 contra celor de la Cremonese, adversară directă în lupta pentru promovarea în Serie A. Pușcaș a închis tabela în minutul 89, după Torregrossa a marcat primele două goluri ale echipei. El a intrat în minutul 65 al întâlniri, chiar în locul lui Torregrossa. În precedentele 7 întâlniri, fotbalistul român a fost titular.

George Pușcaș a ajuns la 3 goluri pentru Pisa

Serie B
Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa! Formația românului va juca în barajul pentru promovare
06/05/2022 LA 20:39
Atacantul român a ajuns, așadar, la 3 goluri pentru Pisa, în 9 meciuri jucate, după transferul lui de la Reading în mercato din ianuarie. În 25 de apariții pentru formația engleză în actualul sezon, Pușcaș a înscris o singură dată.
George Pușcaș a ajuns în situația de a lupta cu Pisa pentru promovarea în Serie A. După meciurile de azi, formația pregătită de Luca D'Angelo a devenit lider în Serie B, realizând un salt de trei poziții. Echipa a profitat și de egalul dintre Lecce și Brescia (1-1).
După 29 de etape (din totalul de 38), situația la vârf este foarte strânsă, cu Pisa – 55p, Lecce – 54 p, Cremonese – 53 p și Brescia – 52 p. Primele două formații promovează direct în Serie A.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45