George Pușcaș a marcat doar două goluri pentru Reading în acest sezon, unul în FA Cup și unul în Championship, iar actuala sa echipă este dispusă să-l împrumute. Italia este cea mai probabilă destinație pentru român, iar presa din cizmă scrie că Pisa este foarte aproape de a obține împrumutul său. Conform jurnalistului Nicolo Schira, expert în transferuri, înțelegerea este aproape de a fi perfectată.
Formația la care evoluează un alt român, Marius Marin, este pe locul doi în Serie B și își dorește un atacant pentru a lupta cu șanse reale la promovare. Pușcaș este considerat o variantă ideală, românul cunoscând foarte bine fotbalul italian, acolo unde a mai jucat la Inter, Benevento, Novara și Palermo.
Serie B
Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa! Formația românului va juca în barajul pentru promovare
06/05/2022 LA 20:39
Citește și:

Pușcaș, variantă de rezervă pentru Sampdoria

Pușcaș s-ar afla și pe radarul Sampdoriei, însă este abia a 2-a variantă. Echipa lui D'Aversa încearcă transferul lui Jean Pierre Nsame, atacantul lui Young Boys și numai în cazul în care tranzacția va pica ar putea reveni la varianta Pușcaș.
Goerge Pușcaș joacă la Reading din 2019, englezii plătind pentru el 7,5 milioane de €. După un prim sezon foarte bun, randamentul românului au scăzut, iar în acest sezon au fost chiar dezastruoase, acesta marcând primul gol al sezonului abia acum câteva săptămâni.
O revenire în Italia ar putea însemna revirimentul carierei sale, ceea ce ar fi o veste excelentă și pentru echipa națională, în vederea meciurilor din această vară din Liga Națiunilor.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45