Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading

Nicu Savin

Publicat 28/01/2022 la 10:52 GMT+2

George Pușcaș nu treaversează o perioadă extraordinară la Reading, iar englezii sunt dispuși să-l împrumute până în vară. Conform presei din Italia, atacantul va juca până la finalul sezonului la Pisa, formație care luptă pentru promovarea în Serie A.

George Pușcaș în Liechtenstein - România

Credit imagine: Getty Images

George Pușcaș a marcat doar două goluri pentru Reading în acest sezon, unul în FA Cup și unul în Championship, iar actuala sa echipă este dispusă să-l împrumute. Italia este cea mai probabilă destinație pentru român, iar presa din cizmă scrie că Pisa este foarte aproape de a obține împrumutul său. Conform jurnalistului Nicolo Schira, expert în transferuri, înțelegerea este aproape de a fi perfectată.
Formația la care evoluează un alt român, Marius Marin, este pe locul doi în Serie B și își dorește un atacant pentru a lupta cu șanse reale la promovare. Pușcaș este considerat o variantă ideală, românul cunoscând foarte bine fotbalul italian, acolo unde a mai jucat la Inter, Benevento, Novara și Palermo.
Citește și:

Pușcaș, variantă de rezervă pentru Sampdoria

Pușcaș s-ar afla și pe radarul Sampdoriei, însă este abia a 2-a variantă. Echipa lui D'Aversa încearcă transferul lui Jean Pierre Nsame, atacantul lui Young Boys și numai în cazul în care tranzacția va pica ar putea reveni la varianta Pușcaș.
Goerge Pușcaș joacă la Reading din 2019, englezii plătind pentru el 7,5 milioane de €. După un prim sezon foarte bun, randamentul românului au scăzut, iar în acest sezon au fost chiar dezastruoase, acesta marcând primul gol al sezonului abia acum câteva săptămâni.
O revenire în Italia ar putea însemna revirimentul carierei sale, ceea ce ar fi o veste excelentă și pentru echipa națională, în vederea meciurilor din această vară din Liga Națiunilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo