În această seară, Pisa a primit vizita celor de la Crotone, într-un meci din a 27-a etapă a Serie B. Echipa lui George Pușcaș s-a impus cu scorul de 3-2, primul gol al partidei fiind reușit de românul împrumutat de italieni în această iarnă de la Reading.
Pușcaș a înscris în minutul 22, iar până la pauză avantajul gazdelor a fost mărit de Benali și Torregrossa. În repriza secundă, la Crotone au fost trimiși pe teren Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, acesta din urmă reușind să marcheze în minutul 60. După 9 minute, Cuomo a dat și el un gol pentru echipa lui Francesco Modesto, însă soarta meciului nu a putut fi schimbată.
În urma victoriei, Pisa a acumulat 49 de puncte și este pe locul 4, în timp ce Crotone, fără victorie de 9 etape, ocupă penultima poziție a clasamentului din Serie B, cu 15 puncte.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Citește și:

Dennis Man, titular în remiza dintre Parma și Monza

Tot astăzi, echipa lui Dennis Man a evoluat în deplasare pe terenul celor de la Monza. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 30, prin Vazquez, iar egalarea a venit cu doar câteva minute înainte de fluierul final, prin reușita lui Gytkjaer. Dennis Man a fost titular în echipa lui Giuseppe Iachini, dar nu a reușit să contribuie cu vreun gol.
În urma rezultatului din această seară, Parma a rămas pe locul 14 al clasamentului din Serie B, cu 33 de puncte, în timp ce Monza ocupă a șasea poziție, cu 45 de puncte.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27