Parma continuă să calce strâmb în Serie B și se apropie cu pași repezi de zona retrogradării în Serie C. Azi, în etapa cu numărul 17, Parma a obținut doar o remiză cu Perugia, scor 1-1, iar Dennis Man, deși nu a fost titular și a intrat pe teren pe finalul meciului, a atras după sine o mulțime de critici din partea jurnaliștilor italieni.
Dennis Man, transferat de la FCSB la începutul acestui an, a evoluat doar 15 minute, iar cei de la Parma par să nu își revină nici după venirea noului antrenor Giuseppe Iachini. Celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă, nici măcar nu a fost inclus în lotul echipei pentru acest meci, fiind considerat în continuare accidentat.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Dennis Man, criticat dur de jurnaliștii italieni după Parma – Perugia 1-1

Man a fost introdus pe teren în meciul cu Perugia de abia în minutul 76 în locul lui Rispoli, dar nu a adus nimic pozitiv în jocul echipei sale: "Câteva minute disponibile. De la intrarea lui și până la final, Parma, pe partea stângă, nu a creat pericol. L-a văzut cineva? Invizibil", au scris italienii de la SportParma.com.
Inglese a fost unicul marcator la Parma, în timp ce Filippo Sgarbi a adus egalarea în startul celei de-a doua reprize pentru Perugia. Parma abia a acumulat 20 de puncte și e în clasamentul din Serie B de abia pe locul 15. În ultima perioadă s-a vorbit de un interes crescut al celor de la Galatasaray pentru transferul lui Man în această iarnă. La clubul din Super Lig mai evoluează și Moruțan și Cicâldău.
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06
Fotbal
Dennis Man, criticat după ce a revenit ca titular la Parma! Ce note i-au dat jurnaliștii italieni
02/12/2021 LA 09:29