Gianluigi Buffon va împlini 44 de ani pe 28 ianuarie, dar nu are de gând să se retragă prea curând din fotbal. Legendarul portar italian nu se gândește să-și încheie cariera la Parma, echipa la care și-a început aventura în fotbal. Coleg cu Valentin Mihăilă și Dennis Man la echipa din Serie B, Buffon a dezvăluit că nu ar refuza o experiență în Mexic sau Statele Unite ale Americii, fie ca jucător, fie ca antrenor.
"Mi-aș dori să joc în Mexic sau Statele Unite. E posibil orice în viitor, fie să fiu acolo ca jucător, fie ca antrenor. Faptul că nu am câștigat Champions League încă mă ține motivat. Dacă aveam acest trofeu, sigur mă lăsam demult. Îmi plac Oblak, Courtois, Neuer, Ter Stegen și Donnarumma. Ne am un top, dar cred că Donnarumma poate trece la un alt nivel. Are potențialul ăsta", a spus Gianluigi Buffon, conform SkySports.
Serie A
Buffon, atac "sub centură" la Ronaldo! De ce a fost portughezul mai mult o pacoste pentru Juventus
24/12/2021 LA 08:25

Gigi Buffon, la aproape 44 de ani, vrea să continue să joace fotbal

Gianluigi Buffon va împlini în câteva săptămâni 44 de ani, dar nu are de gând să agațe ghetele în cui. La jumătatea acestui an, veteranul portar a semnat un contract pe 2 ani cu Parma, afirmând că vrea să pună umărul la revenirea echipei la care s-a format în Serie A. Deși a fost curtat intens de cluburi precum Olympiakos, Beșiktaș, Benfica sau Sevilla, Buffon a preferat să revină la Parma, club la care debuta în Serie A acum mai bine de 25 de ani.
Buffon a fost promovat la echipa mare a Parmei în 1994 și a jucat la gruparea emiliană până în 2021, când s-a transferat la Juventus în schimbul a 50 de milioane de euro, fiind multă vreme cel mai scump portar din lume. În prezent, Buffon este cotat la 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
04/12/2021 LA 15:28