Pisa a înfruntat-o astăzi, în deplasare, pe Monza, într-o partidă contând pentru a 24-a etapă din Serie B. Marius Marin și George Pușcaș au fost titulari în echipa lui Luca D'Angelo, care a câștigat cu scorul de 1-2.
Pușcaș, împrumutat de italieni în această iarnă de la Reading, a reușit primul său gol în Serie B, în minutul 18, și a fost lăudat de jurnaliști la finalul partidei.
Cei de la TuttoMercatoWeb i-au acordat 7,5, cea mai mare notă de pe teren, și au scris că "a reușit primul gol în tricoul Pisei, oferind o mostră din calitățile sale fizice și tehnice, care sunt peste medie. A luptat pentru fiecare minge de parcă ar fi fost ultima."
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Celălalt român din primul 11 al lui D'Angelo, Marius Marin, a fost pe teren 77 de minute și a fost notat pentru evoluția sa cu 6,5.
Citește și:

Dennis Man, "un ghimpe în flancul drept"

La rândul său, Dennis Man i-a încântat pe jurnaliștii italieni, chiar dacă nu a reușit să înscrie pentru Parma în duelul cu Ternana, care a câștigat cu scorul de 2-3, în prima repriză fiind înscrise 4 dintre cele 5 goluri ale meciului.
Cei de la ParmaLive i-au dat a doua cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei, 6,5, și au scris că românul "s-a remarcat cu diferitele accelerări care i-a pus pe cei de la Ternana în alertă și la recuperare e aproape să înscrie un eurogol."
În plus, cei de la TuttoMercatoWeb l-au notat cu 6 și au vorbit despre egoismul fotbalistului, care îl împiedică uneori să înscrie sau să dea o pasă decisivă.
"Doar un miracol din partea portarului îi refuză bucuria golului. Este un ghimpe în flancul drept, chiar dacă uneori se lasă dominat de egoism și își ignoră coechipierii", au punctat italienii.
În următoarea etapă din Serie B, Parma va juca în deplasare, marți, 22 februarie, de la ora 19:30, pe terenul celor de la Pisa.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27