Parma a ajuns la două victorii consecutive în Serie B, impunându-se în această seară cu scorul de 1-0 în fața celor de la Vicenza, într-un meci din a 11-a etapă a sezonului 2021/22.
Rămasă în inferioritate numerică în minutul 34, după eliminarea lui Brunetta, echipa lui Enzo Maresca a reușit să înscrie în minutul 43, prin Benedyczak. Până la finalul partidei, Vicenza nu a putut să-l învingă pe Buffon, egalând-o doar numeric pe Parma, după ce Di Pardo a încasat două cartonașe galbene, fiind trimis la cabine în minutul 70.
Dintre cei doi români ai echipei lui Maresca, doar Valentin Mihăilă a fost titular, aflându-se pe teren timp de 62 de minute. Dennis Man nu a prins niciun minut, acest meci fiind al doilea consecutiv în care fostul fotbalist de la FCSB nu părăsește banca de rezerve. Antrenorul Parmei a decis astfel să-l pedepsească pe Man pentru atitudinea nepotrivită.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47

Cum a fost notat Valentin Mihăilă după victoria cu Vicenza

După meciul din a 11-a etapă din Serie B, Valentin Mihăilă a fost deopotrivă lăudat și criticat în presa din Italia. De pildă, cei de la site-ul ParmaLive l-au notat cu 6,5, scriind că românul este de neoprit în momentul în care accelerează: "Este literalmente invincibil atunci când acelerează, punând constant apărarea oaspeților sub presiune. A avut ocazia să închidă tabela însă a ratat după un sprint de 60 de metri."
Pe de altă parte, jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb i-au dat a doua cea mai mică notă a echipei, 5,5 criticându-l pentru încăpățânarea de care dă dovadă: "Într-un rol cu drepturi depline, întotdeauna primul la minge, însă în mod încăpățânat încearcă mereu să exagereze și încheie prin a pierde balonul. A fost aproape să înscrie golul de 2-0 în a doua repriză, dar a fost schimbat imediat după."
Fostul fotbalist al Universității Craiova a primit 6,5 de la site-ul sportface.it, în timp ce publicația Parma Today l-a notat cu 5,5, menționând că Mihăilă a făcut un joc de sacrificiu, fără prea multe idei.
În urma victoriei cu Vicenza, echipa la care sunt legitimați Valentin Mihăilă și Dennis Man a acumulat 16 puncte și a urcat pe locul 10 în clasamentul din Serie B, fiind la 6 puncte în spatele liderului, Pisa. În următoarea etapă, Parma o va înfrunta duminică, de la ora 15:00, pe Lecce, în deplasare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26