Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Man și Mihăilă nu mai pot fi ignorați!" Anunțul presei din Italia despre cei doi români de la Parma

Bianca Dumitru

Publicat 19/11/2021 la 13:33 GMT+2

Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea avea un rol important în meciul dintre Parma și Cosenza, din a 13-a etapă a Serie B. Presa din Italia anunță că cei doi români vor fi titulari în echipa lui Enzo Maresca.

Dennis Man & Valentin Mihăilă, Parma

Credit imagine: Twitter

Parma o va înfrunta duminică, de la ora 15:00, pe teren propriu, pe Cosenza, într-un meci din a 13-a etapă a Serie B. Înaintea partidei, jurnaliștii italieni scriu că antrenorul Enzo Maresca va conta în acest meci pe cei doi români din lot, Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Asta deși în ultimele săptămâni fostul jucător de la FCSB nu a mai prins foarte multe minute, fiind doar rezervă în cele mai recente 3 etape ale competiției. Antrenorul Parmei s-ar vedea obligat, însă, conform celor de la site-ul Parma Live, să facă unele schimbări în echipă și ar intenționa să modifice sistemul din 3-5-2 în 4-1-4-1.
Italienii scriu și că Maresca nu îi poate ignora pe Mihăilă și Man, punctând că acesta din urmă a avut o evoluție destul de bună în meciul dintre România și Liechtenstein, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
"După eșecul dur de pe Via del Mare, Parma ia în calcul să renunțe la sistemul cu trei fundași centrali. Sentimentul este că jucători precum Man și Mihăilă nu pot fi ignorați la infinit. În meciul cu Cosenza, am putea vedea o echipă super ofensivă a Parmei, cu un playmaker, doi mijlocași de bandă și un atacant.
Pare o alegere obligatorie, având în vedere accidentările și situația lui Sohm și Benedyczak. Man ar trebui să fie titular în meciul cu Cosenza, după ce a părut foarte motivat în meciul României, iar situația lui a fost clarificată de Maresca", au notat jurnaliștii italieni.
Înaintea partidei din acest weekend, Parma are 16 puncte și este pe locul 14, în timp ce Cosenza are 14 puncte și ocupă a 16-a poziție a clasamentului din Serie B.

Dennis Man, aproape de un transfer de la Parma

Dennis Man este aproape de a pleca de la Parma în următoarele luni. Fotbalistul își dorește un transfer la începutul anului 2022, fiind interesat de o schimbare atât pentru a continua să evolueze, cât și pentru a nu ieși din atenția selecționerului.
Mai mult, italienii ar fi dispuși să renunțe în perioada de mercato din iarnă la mai mulți jucători importanți, dacă echipa nu va avea șanse reale de a-și împlini obiectivul principal, acela de a promova în Serie A, la finalul actualei stagiuni.
În aceste condiții, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că Dennis Man s-ar putea despărți în următoarele luni de Parma. Italianul a notat că impresarul fotbalistului încearcă să obțină un transfer pentru fostul jucător de la FCSB, fiind în relații foarte bune cu cei de la Galatasaray. Turcii l-ar vrea, însă, pe Man sub formă de împrumut, în timp ce clubul din Serie B ar intenționa să renunțe definitiv la român.
"Impresarul forțează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim este îndrăgostit de el și are o relație bună cu agentul fotbalistului, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv", a fost mesajul postat de Nicolo Schira.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Leicester v Chelsea, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo